Çözüldü AMD Ryzen 5 7535HS Max kaç RAM destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Appollo

Decapat
Daha fazla  
Cihazı 3 haftadır kullanıyorum ekran kartı 85W gücünde gayet iyi cihaz F/P olarak sıcaklık değerleri de çok iyi tavsiye ederim.
Hocam fiyatı çok cazip Loq serisinin Rtx 4060'lısını almaya niyetim vardı 6000 civarı bi fiyat farkı var ama Ghosting sorunu olduğu söylendiğinden dolayı buna yöneldim. Siz ne dersiniz çok büyük bir performans farkı var mı 4050 ile 4060 arasında. Bugün almam gerekiyor indirimler bitiyor.

Hocam fiyatı çok cazip LOQ serisinin RTX 4060'lısını almaya niyetim vardı 6000 civarı bir fiyat farkı var ama ghosting sorunu olduğu söylendiğinden dolayı buna yöneldim. Siz ne dersiniz çok büyük bir performans farkı var mı 4050 ile 4060 arasında. Bugün almam gerekiyor indirimler bitiyor.

Hocam ben şahsen tavsiye ederim performans farkı elbette vardır ama çok olacağını sanmıyorum RAM'i benim gibi yükseltir ve ekstra depolama takviyesi ile güzel bir cihaz haline gelir bence.

Hocam ben şahsen tavsiye ederim performans farkı elbette vardır ama çok olacağını sanmıyorum RAM'i benim gibi yükseltir ve ekstra depolama takviyesi ile güzel bir cihaz haline gelir bence.
Hocam cihazı satın aldım ram işini ne yaptınız? Yükseltme yapmam şart malum 8 Gb ram var. Yükseltme yaptıysanız satmak isterseniz elinizdeki rami satın alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam cihazı satın aldım RAM işini ne yaptınız? Yükseltme yapmam şart malum 8 GB RAM var. Yükseltme yaptıysanız satmak isterseniz elinizdeki RAM'i satın alabilirim.

Hocam bugün yaptım yükseltme RAM'i satacağım evet isterseniz verebilirim ama tavsiye 32 yapın çok iyi oluyor alet çok rahat çalışıyor Apex Legends de 25 FPS fark etti 145 FPS de oynuyorum şu an oyunu.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopum var satın alma Link'im LENOVO IP Gaming 3/ Ryzen 5 7535HS/ GeForce RTX 4050/ 8 GB Ram/ 512 GB SSD/ 15.6" / W11/ Laptop 82SB00T0TR
Max kaç RAM destekler ve Max kaç MHz destekler acaba? Bu PC teknik servisi aradığımda 16 RAM ve 4800 Max destek dedi ama ben Windows terminal ve AIDA 64'ten baktığım kadarı 128 ve 5600 MHz RAM desteği bulunmakta. RAM yükseltmesi yapacağım neye göre yapmam gerekiyor?

64 GB 4800 MHz Max RAM desteği varmış ben yükseltme yaptım 32 GB sorunsuz çalışıyor 4800 MHz olarak konuya daha önce cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.

Hocam bugün yaptım yükseltme RAM'i satacağım evet isterseniz verebilirim ama tavsiye 32 yapın çok iyi oluyor alet çok rahat çalışıyor Apex Legends de 25 FPS fark etti 145 FPS de oynuyorum şu an oyunu.

64 GB 4800 MHz Max RAM desteği varmış ben yükseltme yaptım 32 GB sorunsuz çalışıyor 4800 MHz olarak konuya daha önce cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.

Hocam şu an pek imkanım yok sıkışığım ondan dolayı 16x2 yapamam. İdareten bir 8 alayım sonra yükseltirim. Sahibinde de bakıyorum çıkmalara sizden alırsam daha sağlıklı olur aynı marka olacağından.
Buradan ekleyin iletişime geçelim numaramı vereyim. Steam yoksa mail yazayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı