AMD Ryzen 5'li sistem tavsiyesi

Bu sistemi alayım mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    23
Bütçe
6000
Ekran kartıyla ilgili çok bilgim yok ama diğer parçaları bana idare eder bir sistem gibi geldi, ben olsam almayı düşünebilirdim. Bir kaç gündür doların yine 5,90'ları geçtiğini göz önünde tutmak lazım neticede. Yalnız bir şey aklıma takıldı:



RAM'lerin Single yerine Dual Kit olması daha iyi değil mi? İyi bilen birinden fikir alırsanız daha iyi olur. Bende bu RAM'lerden 2 adet Single 2400 MHz olanı var ve ikisi beraber sorunsuz olarak Dual çalışıyor fakat işinizi şansa bırakmamak adına söylüyorum sadece.

Hocam ikisi beraber dual olarak çalışacaklar.
 
Teknobiyotik de iyi bir firma, bakmanı öneririm. Ben de 1 ay önce pc topladım İtopya'dan alacaktım ama şikayetvarda 900+ şikayet yorumu görünce vazgeçmiştim
Çoğu şikayet kargolama ve süreç hakkında, ben mağazasından gidip toplatıp teslim alacağım doğal olarak orada test ettirme imkanım da olacak diye düşünüyorum.
 
Bütçene göre daha iyi seçenekler var:
Monitör olarak Acer Nitro, SSD olarak da HyperX Fury seç. Fiyat: 5466₺
Ya da şöyle bir sistem var:
SSD XPG SX8200 Pro 512GB, ekran kartını 1660Ti, monitör olarak AOC 24" G2460VQ6, işemciyi de Ryzen 2600 seçebilirsin. Bu şekilde kasa fiyatı: 4997₺
Tavsiye ettiğim her iki sistem de RX 590'dan daha fazla performans verecektir.

Dilersen Teknobiyotik'in mağazasına gidip kendin de alabilirsin.
 
Her şeyden önce kdv indirimi veya hb'den falan oem indirimleri bekle hocam şu an ki fiyatlar çok yüksek. Ben 5.495 TL'ye imzada bulunan sistemi topladım 11.11'de. Peşine vade farksız 6 taksit. 5.5K bütçe vardı max.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı