AMD Ryzen 7 6800H ve RTX 3060 LoL'de düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11
Bende araştırma yaptım diğer markalarda da aynı sorunlar var. ASUS, Acer, MSI vs. hepsinde sorun var gibi. Ryzen 7 6800H ile alakalı gibi duruyor sorun. Ya da Windows 11 optimizesi yok oyunun, en azından LoL destek en son bunu yazdı Windows 11 için oyunumuz daha optimize edilmedi Windows 10 kullanın dediler. Ama Windows 10 kullananlarda da aynı sorun var. Nasıl hem AMD hem NVIDIA bu konuda bir şey yapmadı anlamadım. 2 senelik konular var yabancı forumlarda herkeste aynı sorun var.

W11le ilgisi yok hocam dediğininz gibi Ryzen7 6800H ile ilgili gerçekten utanç verici bir olay.

Bende araştırma yaptım diğer markalarda da aynı sorunlar var. ASUS, Acer, MSI vs. hepsinde sorun var gibi. Ryzen 7 6800H ile alakalı gibi duruyor sorun. Ya da Windows 11 optimizesi yok oyunun, en azından LoL destek en son bunu yazdı Windows 11 için oyunumuz daha optimize edilmedi Windows 10 kullanın dediler. Ama Windows 10 kullananlarda da aynı sorun var. Nasıl hem AMD hem NVIDIA bu konuda bir şey yapmadı anlamadım. 2 senelik konular var yabancı forumlarda herkeste aynı sorun var.

Üzücü bir durum gerçeketen paramızla rezil oluyoruz :D

Son düzenleme:
Tek oyunda yaptığı içinde servis ürün hatalı diyemiyor. Haklılarda sadece LoLde sorun var başka hiçbir oyunda sorun yok.

Çözebildiniz mi ? Bendede aynı sıkıntı var. Laptopum da rtx 3070ti ekran kartı , 32 GB ram çift slot ve ryzen 7 6800h işlemci var ama pubg de en düşük ayarlarda 35 FPS kadar düşüyor.Sorunu bilen varsa yardım edebilir mi ?
6800H'ın stabilite sorunu var. Ben sadece LoL'de sorun yaşıyorum PUBG dahil başka hiçbir oyunda FPS sorunu yaşamadım

6800H'ın stabilite sorunu var. Ben sadece LoL'de sorun yaşıyorum PUBG dahil başka hiçbir oyunda FPS sorunu yaşamadım
Pubg de kaç fps alıyorsunuz ? Oyun oynarken fps aniden 50 fpslere düşüyor mu ? Benim pc de mi sıkıntı var daha yeni aldım anlamadım yardım edebilecek olan var mı ? Thermal throttle yapmıyor ama düşük fps alıyorum.

Pubg de kaç fps alıyorsunuz ? Oyun oynarken fps aniden 50 fpslere düşüyor mu ? Benim pc de mi sıkıntı var daha yeni aldım anlamadım yardım edebilecek olan var mı ? Thermal throttle yapmıyor ama düşük fps alıyorum.
Ben 2Kda oynuyorum FPSye bakmadım ama Fps Drop olmadı hiç 60+ oynatıyor rahat

Çözebildiniz mi ? Bendede aynı sıkıntı var. Laptopum da rtx 3070ti ekran kartı , 32 GB ram çift slot ve ryzen 7 6800h işlemci var ama pubg de en düşük ayarlarda 35 FPS kadar düşüyor.Sorunu bilen varsa yardım edebilir mi ?
Dostum üstünden zaman geçti farkındayım fakat bendede G713RW-KH095 modeli var Asus Rog Strix'in. 3070Ti 6800H 1X16 DDR5 4800mhz donanıma sahip. Bende de sürekli böyle oluyordu. Gittim Ram taktırdım dual channel olsun diye belki düzelir diye ama hala düşük fpsler alıyorum. Sen sorunu çözebildin mi?

Hocam League Of Legends.exe dosyasını bulup sağ tıklayıp özellikler sekmesinden uyumluluğa tıklayın. Alt kısımda bulunan yüksek DPI ayarlarını değiştir sekmesinden yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kıl kutusunu işaretleyin ve ölçeklendirmeyide uygulama olarak ayarlayın.
Bir konuda gördüm bu şekilde çözmüşler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı