Zorbey07
Kilopat
Daha fazla
Kutu üzerinde R9 falan destekliyor yazıyor da A320 anakarta gidip R9 işlemci takarsan doğru düzgün performans alamazsın. A320 anakartlar düşük seviye işlemciler için ideal, öyle tepe seviye işlemcileri kaldıracak kadar güçlü anakartlar değil.
R7 yazmışsın, model belirt. Sadece 1 tane R7 yok. Ayrıca R5 3600 gibi bir işlemci alsan yeter. Mevcut R3 2200G 1650S'yi besleyemez.
RAM 16 GB kalsın. Ayrıca üstteki gelen yoruma da aldanma, A320 anakart çıkacak olan Ryzen 4000 serisi, yani Zen 3 mimarili işlemcileri desteklemiyor.
Teşekkürler. Ama işlemciyi alana kadar 1650 Super Ryzen 3'de öyle aman aman bir sorun çıkarmaz sanırım. Bilgisayar parçaları da insan gibi, doktora gidersin, bir yerinden operasyon olursun. Sonra şurayı da yapalım, buraya da bakalım. vs.
Kart diye yola çıktık, onu hallettik derken, işlemci de önemli diyerek konuyu açma gereği duydum

Ben aldatacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Sadece yeni mimari daha performanslı olacak işlemci alınacaksa beklensin bütçe artırılsın ve anakartla beraber yeni mimariye geçilsin. Benim düşüncem buydu.
Elde ki durumlara istinaden, sırayla alıyoruz her şeyi. Toptan almaya kalkarsak sanırım 15 bin TL gibi fiyat çıkar. A dan Z ye