Ryzen 9 3900X tabanlı sistem toplama

• Konuyu başlatan G-eazy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 794
G

G-eazy

Ziyaretçi
Arkadaşlar kabaca böyle bir sistem oluşturdum bütçe 1 monitör alınacak şekilde 15K ufak düzeyde arttırılabilir de. RAM'i ilerde upgrade ederim düşüncesi ile küçük tuttum. Fakat anakarttan pek emin değilim çünkü dahili grafik kartı var OBS'de 2 ekran kartıyla yayın açıldığında siyah ekran sorunu falan var diye biliyorum. Değişmesi eklenmesi gereken şeyleri bildirir misiniz teşekkürler.

2070 OC 2X8GB 3600 MHz.png

Eki Görüntüle 474549
Bu şekilde almanızı öneririm, Daha iyi olacaktır. Bütçenizi 14000 TL'ye çıkarırsanız, Güç kaynağı olarak FSP Hydro G 750W 80+ Gold almanızı öneririm.
Güç kaynağını değiştirebilirim.
Kasanın görüntüsünü beğendiğim için tercih ettim onunda değişmesine gerek varmı sizce ?
Bu anakartında dahili grafiği varmış.
Soğutucununda değişmesi şartmı ?

Güç kaynağını değiştirebilirim.
Kasanın görüntüsünü beğendiğim için tercih ettim onunda değişmesine gerek varmı sizce ?
Bu anakartında dahili grafiği varmış.
Soğutucununda değişmesi şartmı ?
TG5'in hava akışı çok iyi değil, Şahsen P400A almanız daha iyi olacaktır. Benim eklediğim soğutucu çok güçlü, Fiyatı da uygun olduğu için ekledim videoları mevcut izleyebilirsiniz.

TG5'in hava akışı çok iyi değil, Şahsen P400A almanız daha iyi olacaktır. Benim eklediğim soğutucu çok güçlü, Fiyatı da uygun olduğu için ekledim videoları mevcut izleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim önerilerinizi kaydettim. Peki bu anakart neden sizin önerdiğinizdede dahili grafik varmış obsde sıkıntı yarattığı için çift ekran kartı pek istemiyorum açıkcası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı