AMD Ryzen İşlemcilerin i7 6700K'yı Geçmesi

Satabilirsin. Karar senin, mesajları kontrol ettim de senin her mesajına cevap yazmamışım. Ayrıca sana İntel fanı da dememişim nereden çıktı o söylev onu çözmeye çalışıyorum. Anlayamadığım bir mesajı sormak suçsa önceden uyar sormayalım.

Satabilirsin. Karar senin, mesajları kontrol ettim de senin her mesajına cevap yazmamışım. Ayrıca sana İntel fanı da dememişim nereden çıktı o söylev onu çözmeye çalışıyorum. Anlayamadığım bir mesajı sormak suçsa önceden uyar sormayalım.
Bak, demişim ki her mesajında Intel fanboyuymuşum gibi konuşuyorsun. Bu sadece bu konu için geçerli değil.

Ayrıca ''başkanım'' falan da hoş değil...

Hoş olmayan nedir anlamadım. Sen beyefendi diye hitap ettin de ben mi anlamadım. Kesin ve net net olan nedir global mi? değilse açıkla açıklamıyorsanda uzatmayalım. Ben sana hangi mesajında; İntel'in bilmem neyisin dedim alakasız mevzu neyse keyfine bak.

Birde Bu Videolar Var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ilk mesajlari okudum da cogu kisi AMD'den bir sey beklemiyorlarmis, yok Kaby-Lake'ye esit olacak felan. Mesajlarin cogu bu yondeydi. Fazla uzatmadan konuya geceyim.
Tabii ki gene gorduk ki hakli ciktik. Bekleyin dedik, AMD Ryzen iyi olacak dedik, AMD bu sene boyle olmaz dedik. Cogu kisi bizi kucumsedi. AMD herzamanki gibi olur dediler. Aldilar Intel'i. Peki simdi ne oldu? Surekli soyledigim gibi AMD gumbur gumbur geldi, Ryzen cikmaya yakin Intel alanlar pisman.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı