- Makaleler
- 8
Aynı anakartı kullanıyorum. Bence bu test gerçeği yansıtmıyor.Bende %332 değerini gördü, korkmalı mıyım? Gigabyte markasına sevgi dolu sözler mi söylemeliyim?
Aynı anakartı kullanıyorum. Bence bu test gerçeği yansıtmıyor.Bende %332 değerini gördü, korkmalı mıyım? Gigabyte markasına sevgi dolu sözler mi söylemeliyim?
Ben yük altında baktım. Cinebench 20 testi çalışıyordu.Yük altında bakmalısınız. Asus, Asrock ve Bıostar anakartlarda deneyen oldu mu?
Yük altında bakmalısınız. Asus, Asrock ve Bıostar anakartlarda deneyen oldu mu?
Aynı değerler hemen hemen. Bence bir sorun yok.Teste sokma kısmını atlamışım. Cinebench 20 testine girince en düşük %102.4 ve en yüksek 105.8 değerini gördüm. Boştayken neden yüksek bilginiz var mı?
Sizce bir problem var mı? Benim değerler yaklaşık %102.CPU Power Deviation, sapma. Yani olması gerekenden az veya fazla olması. Yani yük altında %100 olmalı. Boştayken enerji çekmediği için herhalde sapma artıyor. Eğer fazla enerji çekerse de %100'ün altına düşüyor.
Bu benim kendi yorumum. İlk defa duyduğum için araştırma yapmadım henüz. @Savia güzel bir açıklama yapmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.