AMD Ryzen Master Kullanımı

Bekleyelim görelim, nVidia sürücüleri 300-500 MB arasında değişir boyutları umarım olur. Compatibility sorunları Windows 10 1511 aşağısında oluyor genelde ama sizinki en az bi 1607 falandır umarım. Bu da olmazsa Windows 10 Update alırken driver indirir, son çare olarak da 3. parti driver programı kullanırız.

Hocam dünyanın en iyi insanına denk gelmek bu olsa gerek. Valla çok saolun. Çok yordum, çok ilgilendiniz. Umarım şu an yüklenen sürücü ile olur. Olmazsa harfiyen yaparız.

IMG_0942.JPG

Hata sebebi nedir?

Takıntılı psikopat yüklememekte diretiyor. Windows tuşuna bas, Update yazıp arat, Check for updates yani güncellemeleri arat sonra indirsin onları. Arada Driver'ı da kaynatması lazım.
Resimleri takip et:

Dosya Ekleri

• Screenshot (10).png
    Screenshot (10).png
    158,3 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot (11).png
    Screenshot (11).png
    87,9 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot (12).png
    Screenshot (12).png
    83,7 KB · Görüntüleme: 97
Bu arada Gaming App uygulaması bende sorunsuz çalışıyor yalnızca uygulamaya tıklanınca ekranın bir tık geç gelmesi gibi bir problem var sanki. HDD kullanılan sistemlerde bir tık uzayabilir o süre.
Renkleri de değiştiriyor başarılı bir şekilde :

Adsız.png

Hocam bende R7 1700 ve MSI B350 Tomahawk Arctic modelini kullanıyorum. Ne yapıp ettiysem bir türlü işlemci stok soğutucusunun rengini değiştiremedim. Daha sonra MSI' ın forumunda üzerinde oynanmış bir Gaming App indirip kurdum ve sorun çözüldü. Ama ekran kartı için birşey diyemeyeceğim çünkü Galax markasına ait. Umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

Hocam bende R7 1700 ve MSI B350 Tomahawk Arctic modelini kullanıyorum. Ne yapıp ettiysem bir türlü işlemci stok soğutucusunun rengini değiştiremedim. Daha sonra MSI' ın forumunda üzerinde oynanmış bir Gaming App indirip kurdum ve sorun çözüldü. Ama ekran kartı için birşey diyemeyeceğim çünkü Galax markasına ait. Umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

Şu an Windows güncellemiyor. Bakacağım artık. Sizin kartı sistem okumuş ama benim kartı buldu fakat hata verip yüklemedi. Gaming App yüklememe problemi de bundan dolayı diye düşünüyorum. Yine de saolun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı