AMD Ryzen R5 tabanlı sistem önerisi

Yer
Aachen, Germany
Daha fazla  
Meslek
M.Sc.Student
Uzun zamandan beri hayalini kurduğum sistemi artık topluyorum. Yakın bir zaman içersinde parçaları sipariş ederim. Sizlerden ricam topladığım sisteme bakmanız, varsa uyarı ya da önerilerinizi dile getirmeniz.

İşlemci konusunda R5 1500X seçitim, az bir fark ödeyim 1600 mü seçmeliyim emin değilim. Render yapmayacağım oyun odaklı düşünüyorum. Ekran kartı kanadında gelebilecek GTX 1060 6GB önerilerine şimdiden cevap vereyim. Seçitiğim monitör AMD Free-Sync olduğu için RX580 seçtim. Güç kaynağım yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 650W üstüne çıkmam gerekli midir? Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Herkese iyi pazarlar, saygılar.

Dosya Ekleri

• Toplama PC.PNG
    Toplama PC.PNG
    54,2 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler 3200MHz olursa ve SSD Samsung 850 EVO 250GB olursa daha iyi olur.

O kasa markasını ilk defa duyuyorum.

Ayrıca HDD'yi 1TB yapıp SSD'yi 500GB yaparsan harika olur.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Bilgisayarı almanyada olduğum için euro olarak toplayacağım. Monitör fare klavye gibi ürünler dışında bilgisayar için 900 € ya kadar çıkabilirim. Monitör dahil 1100 €yu geçmek istemiyorum.

Sadece Türk Parası ile çalışıyorum maalesef :D

Üstteki önerilerimiz ile sistemi toparlayın.

Son halini atarsınız buraya.

RAM'ler 3200MHz olursa ve SSD Samsung 850 EVO 250GB olursa daha iyi olur.

O kasa markasını ilk defa duyuyorum.

Ayrıca HDD'yi 1TB yapıp SSD'yi 500GB yaparsan harika olur.
HDD yi 2TB seçtim çünkü laptopumda kullandığım Samsung 840 Evo 250GB var. Onu da söküp yeni kasaya takacağım için zaten totalede 500 GB SSD, 2TB HDD oluyor :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı