AMD Sempron 145 Çekirdek Açma

Sitesinden baktığımda orta seviye ingilizcemle destekliyor anladım. Suankı islemcimi overclock ile 2.2 den 3.0 a geti
Dsstekliyor. ;)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Suan mutlu oldum ama ben islemcimi overclockla 2.2 den 3.0 yaptım hayla ucc yi bulamadım ne yapmam gerekiyor ?

Pazarlama tekniği olarak düşünelim.
Bence pazarlama tekniğinden çok arıza ihtimalini en aza indirmek için yapılmış. Eğer aynı işlemciyi çift çekirdekli üretip hem tek hem çift çekirdekli piyasaya sürüyor ise, üretilen işlemcilerdeki çekirdeğin problem çıkarma ihtimali varsa işlemciyi komple çöpe atmak yerine arıza ihtimali yüksek çekirdeği kapatır, o partiyi piyasaya öyle sürer. Bence durum bu şekilde. Yoksa boşuna israf ve zarar.

Bence pazarlama tekniğinden çok arıza ihtimalini en aza indirmek için yapılmış. Eğer aynı işlemciyi çift çekirdekli üretip hem tek hem çift çekirdekli piyasaya sürüyor ise, üretilen işlemcilerdeki çekirdeğin problem çıkarma ihtimali varsa işlemciyi komple çöpe atmak yerine arıza ihtimali yüksek çekirdeği kapatır, o partiyi piyasaya öyle sürer. Bence durum bu şekilde. Yoksa boşuna israf ve zarar.
Olabilir.

Peki bunun için anakartın desteklemesi mi lazım?
Tabiki de. AM3 ve AM3+ soket anakartların birçoğu bu özelliği destekliyor. Fakat 970 ve 990 yonga setli anakartlar bu özelliği desteklemiyor.

Olabilir.

Tabiki de. AM3 ve AM3+ soket anakartların birçoğu bu özelliği destekliyor. Fakat 970 ve 990 yonga setli anakartlar bu özelliği desteklemiyor.
Arkadaşın dediğine göre benim anakartım destekliyor zaten sitesindede öyle yazıyor peki işlemcinin destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim ?

Abi konu biraz eski ama Allah Rızası için yardım et

ANAKART:

ÜreticiBIOSTAR Group
ModelN68SB-M2S (Socket AM2 )
Yonga TedarikçisiNVIDIA
Yonga ModeliMCP61
Yonga RevizyonuA3
Güneyköprüsü TedarikçiNVIDIA
Güneyköprüsü ModeliMCP61
Güneyköprüsü RevizyonA2

elimde amd sempron 145 processor var .Lütfen abi teşekkürler

Abi konu biraz eski ama Allah Rızası için yardım et

ANAKART:

ÜreticiBIOSTAR Group
ModelN68SB-M2S (Socket AM2 )
Yonga TedarikçisiNVIDIA
Yonga ModeliMCP61
Yonga RevizyonuA3
Güneyköprüsü TedarikçiNVIDIA
Güneyköprüsü ModeliMCP61
Güneyköprüsü RevizyonA2

elimde amd sempron 145 processor var .Lütfen abi teşekkürler
Verdiğin bilgilere göre böyle bir anakart çıktı. Kasadaki anakart ile aynı mı ?

N68S :: Anakart :: BIOSTAR

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı