AMD sistem sürücü güncelleme

Sedat34

Decapat
Arkadaşlar PC boşta kitleme sorunu vardı, PC'de ekran kartım 5500 serisi anakartım MSI B450M PRO M.2 V2 serisi bir çözüm bulamadım. Son kez kasayı söktüm taktım format attım.
Windows 10 güncelleme yaptım.(İsteğe bağlı olanlanları yapmadım.)
Ekran kartı 20.9.1 önerilen sürücüyle güncelledim.
BIOS son sürüme güncelledim.
Aygıt yöneticisindekileri aygıtları varsa güncelledim.
Başka bir güncelleme yapmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa bunları bana söyler misiniz?

Çipset sürücüsü güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Aygıt yöneticisindeki güncellemeleri bir sürücü bulucu ile yapmadınız umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çipset sürücüsü güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Aygıt yöneticisindeki güncellemeleri bir sürücü bulucu ile yapmadınız umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum elimle tek tek baktım öyle baktım güncelledim fazla güncelleme çıkmadı zaten.
Watmann hatası alıyordunuz galiba bu AMD driver sıkıntısı olduğu için tekrarlayabilir.

Hayır WattMan almadım çok şükür ekran kartımda
20.2.2 - 20.4.2 bu sürücülerde PC boşta kitlemeler yapıyor.
20.9.1 - 20.9.2 bu sürüclerdede PC boşta kitleme yapıyor ve PC ilk açılışta ekran gelmiyor reset atınca geliyor arada yapıyor.

Not: PC oyunda kitleme yapmıyor. Nette dolanırken bir anda tarayıcı kapayınca yapıyor.
Formatladım PC'yi tekrar montaj ettim sonra. Tekrardan son güncelleme 20.9.1 yükledim bakalım göreceğiz. Ne olacak.
Windows 10 kendisi kuruyor sürüceleri ekran kartı hariç. Hayır yapmanıza gerek yok, WHQL ( tam anlamıyla test edilmiş ) sürümünü yüklediğinizden emin olun.

Dostum sence 5500 için en iyi sürücü hangisi. Hani sorunumun ekran kartı sürücüsünden oldugundan da tam emin değilim.

R5 3600 sistem donuyor - Technopat Sosyal bu konuda belirttim hocam ben de. Açtığım konudaki arkadaşların tavsiyeleri deneyeceğim ben de. Benzer sistemlerimiz var sayılır bir de.

Dostum aynı sorun var seninle haberleşelim.
Instagram: sedat. sahiin buradan irtabat halinde olalım.
@Sedat34 senin sorunun sürücü değil. Bu artık belli. Ben de 5500 XT kullanıyorum yani imkansız şu olay. RAM'lerinde bozukluk olma ihtimali yüksek bana göre.
dostum tek tek denedim dual ram var ayrı ayrı denedim çalıştırdım yine zamanla kitledi.
@Sedat34 senin sorunun sürücü değil. Bu artık belli. Ben de 5500 XT kullanıyorum yani imkansız şu olay. RAM'lerinde bozukluk olma ihtimali yüksek bana göre.

Dostum senle daha önce de konusmustuk formatı attım bekliyorum dur bakalım nolacak kitlecek mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı