Mefistofeles
Hectopat
Dual çalışmaz bir anlamı olmaz siz 2 tane 3000Mhz almaya bakın.Yada yanına 4 GB ram ilave edebilirim 12 olur
Dual çalışmaz bir anlamı olmaz siz 2 tane 3000Mhz almaya bakın.Yada yanına 4 GB ram ilave edebilirim 12 olur
O zaman elimdeki 8 GB Rami satıp 2x8 16 GB ram alıyorum 3000 MHzArkadaşlar 3200 yazmış ama baktığım kadarıyla işlemcin 3000 ötesini desteklemiyor. Eldekini satıp 2 tane 3000MHZ alıp güzel performans elde edebilirsiniz.
Aynen öyle. Apu sistemde desteklenen üst MHz değerinde Ram almak sisteme ciddi katkı sağlar.O zaman elimdeki 8 GB Rami satıp 2x8 16 GB ram alıyorum 3000 MHz
Bu mesaj işlerini pek anlamıyorum. Son mesajım bu ama dün attım diye gözüküyor anlamadım. Bu mesaj sizlere yeni bir mesaj olarak geldi mi ?Herkese teşekkürler, konu kapanabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Konu kapanabilir yazdım ama gelişme oldu. Benim Ramin aynısından buldum onu almayı düşünüyorum. Böylelikle 2x8 olacak. Şimdi bu ram 2133 MHz ben bunu overclock ile 3000 MHz yapabilir miyim ?
Anakart GIGABYTE A320M-S2H.
Şimdi aklıma takılan bu anakart normalde 2667* MHz destekliyor. Ama oc ile 3200 MHz. Ben anakarta hiçbir ayar vermeden Rami 3000 MHz yapabilir miyim ? yoksa anakartın da ayarları ile mi oynayacağım. ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.