Çözüldü AMD sistem tek kanal ve çift kanal RAM önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Herkese teşekkürler, konu kapanabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Konu kapanabilir yazdım ama gelişme oldu. Benim Ramin aynısından buldum onu almayı düşünüyorum. Böylelikle 2x8 olacak. Şimdi bu ram 2133 MHz ben bunu overclock ile 3000 MHz yapabilir miyim ?
Anakart GIGABYTE A320M-S2H.
Şimdi aklıma takılan bu anakart normalde 2667* MHz destekliyor. Ama oc ile 3200 MHz. Ben anakarta hiçbir ayar vermeden Rami 3000 MHz yapabilir miyim ? yoksa anakartın da ayarları ile mi oynayacağım. ?
Herkese teşekkürler, konu kapanabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Konu kapanabilir yazdım ama gelişme oldu. Benim Ramin aynısından buldum onu almayı düşünüyorum. Böylelikle 2x8 olacak. Şimdi bu ram 2133 MHz ben bunu overclock ile 3000 MHz yapabilir miyim ?
Anakart GIGABYTE A320M-S2H.
Şimdi aklıma takılan bu anakart normalde 2667* MHz destekliyor. Ama oc ile 3200 MHz. Ben anakarta hiçbir ayar vermeden Rami 3000 MHz yapabilir miyim ? yoksa anakartın da ayarları ile mi oynayacağım. ?
Bu mesaj işlerini pek anlamıyorum. Son mesajım bu ama dün attım diye gözüküyor anlamadım. Bu mesaj sizlere yeni bir mesaj olarak geldi mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı