AMD sistemdeki RAM'ler Intel sistemde çalışır mı?

Reis bide bişe sorcam sana ya bu prime95 testi varya test ederken worker stopped veriyodu bu ne anlama geliyo çözemedim ben bu programı .

Üst segment ve daha yeni çıkmış anakart ama herşeyi var öyle düşünmek gerek birde piyasanın hali belli ucuza birşey bulamıyoruz ki .
X470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.
B450 olarak fiyata göre değişir. Ne olması gerekiyordu o fiyata X470 mi alsın ?
B450 kaliteli bir seçim yaptığına inanıyorum, tekrar güle güle kullan.
X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.

X470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.

X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.
Eyvallah dostum saol ama b450 anakartlara kötümser bakma dediğim marka modele internetten bakabilirsin 3 tane ekran kartı girişi crossfire destek RGB destek supremefx daha ne olsun

Biliyorum iyi olduklarını ama o fiyata X470 var. Bide Vatan'dan alman yanlış olmuş. Neyse hayırlı olsun.
Ben genellikle vatandan alıyorum sıkınyı çıktımı çözüyorlar. Neyse eyvallah sen x470 alırsın artık .

O fiyata eksik özellikle X470 alacağına dolu dolu bir B450 almış, gayet yeterli de. İhtiyacını görecektir.
İhtiyacımı fazlasıyla görüyo, kendi otomatik OC. Yapıyor en sevdiğim özelliği de bu .

Kendi yaptığı OC o kadar da yüksek olmaz. Kendiniz daha da yüksek değerlere ulaşabilirsiniz.
Hocam 4GHz'ye kadar çıkabiliyor oda şimdilik yeter bana sistemi stabilleştirelim sonra çıkarız daha yukarı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…