X470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.Üst segment ve daha yeni çıkmış anakart ama herşeyi var öyle düşünmek gerek birde piyasanın hali belli ucuza birşey bulamıyoruz ki.
X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.B450 olarak fiyata göre değişir. Ne olması gerekiyordu o fiyata X470 mi alsın ?
B450 kaliteli bir seçim yaptığına inanıyorum, tekrar güle güle kullan.
Eyvallah dostum saol ama b450 anakartlara kötümser bakma dediğim marka modele internetten bakabilirsin 3 tane ekran kartı girişi crossfire destek RGB destek supremefx daha ne olsunX470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.
X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.
Biliyorum iyi olduklarını ama o fiyata X470 var. Bide Vatan'dan alman yanlış olmuş. Neyse hayırlı olsun.Eyvallah dostum saol ama b450 anakartlara kötümser bakma dediğim marka modele internetten bakabilirsin 3 tane ekran kartı girişi crossfire destek RGB destek supremefx daha ne olsun![]()
Ben genellikle vatandan alıyorum sıkınyı çıktımı çözüyorlar. Neyse eyvallah sen x470 alırsın artıkBiliyorum iyi olduklarını ama o fiyata X470 var. Bide Vatan'dan alman yanlış olmuş. Neyse hayırlı olsun.
İhtiyacımı fazlasıyla görüyo, kendi otomatik OC. Yapıyor en sevdiğim özelliği de buO fiyata eksik özellikle X470 alacağına dolu dolu bir B450 almış, gayet yeterli de. İhtiyacını görecektir.
İhtiyacımı fazlasıyla görüyo, kendi otomatik OC. Yapıyor en sevdiğim özelliği de bu.
Hocam 4GHz'ye kadar çıkabiliyor oda şimdilik yeter bana sistemi stabilleştirelim sonra çıkarız daha yukarıKendi yaptığı OC o kadar da yüksek olmaz. Kendiniz daha da yüksek değerlere ulaşabilirsiniz.
Hocam 4GHz'ye kadar çıkabiliyor oda şimdilik yeter bana sistemi stabilleştirelim sonra çıkarız daha yukarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.