AMD sistemdeki RAM'ler Intel sistemde çalışır mı?

Reis bide bişe sorcam sana ya bu prime95 testi varya test ederken worker stopped veriyodu bu ne anlama geliyo çözemedim ben bu programı :).

Üst segment ve daha yeni çıkmış anakart ama herşeyi var öyle düşünmek gerek birde piyasanın hali belli ucuza birşey bulamıyoruz ki :D.
X470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.
B450 olarak fiyata göre değişir. Ne olması gerekiyordu o fiyata X470 mi alsın ?
B450 kaliteli bir seçim yaptığına inanıyorum, tekrar güle güle kullan.
X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.

X470 almak daha mantıklıydı. Neyse hayırlı olsun.

X470 alcak o fiyata, gidip Vatan'dan kazık yiyip B450 almak yerine X470 alabilirdi.
Eyvallah dostum saol ama b450 anakartlara kötümser bakma dediğim marka modele internetten bakabilirsin 3 tane ekran kartı girişi crossfire destek RGB destek supremefx daha ne olsun :)

Eyvallah dostum saol ama b450 anakartlara kötümser bakma dediğim marka modele internetten bakabilirsin 3 tane ekran kartı girişi crossfire destek RGB destek supremefx daha ne olsun :)
Biliyorum iyi olduklarını ama o fiyata X470 var. Bide Vatan'dan alman yanlış olmuş. Neyse hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı