Bana göre değil
Sonuçta 1.Nesil ile pek farkları yok. Yine de evet Alırken 2.Nesil olarak bakmalıyız. 
İşte reis performans olarak değilde teknoloji olarak baksak daha iyi olur benceBana göre değilSonuçta 1.Nesil ile pek farkları yok. Yine de evet Alırken 2.Nesil olarak bakmalıyız.
![]()
Orası ayrı reis 950 Tl bayılıp Asus Rog Strix B450-F analartı boşuna almadık ramler garantiden gelsin basıyorum OC'yiDoğrudur, ancak burada senin aradığın şey performans![]()
Teşekkür ederim reis valla hiç uğraşmıcam TPU var anakart özelliği kendi voltaj vererek ghz yi arttırıp soğutmaya göre ayarlıyoHayırlı olsun dostum, OC konusunda da yardımcı olmaya çalışırım![]()
O fiyata B450 alınmaz. Baya pahalıya almışsınız.Orası ayrı reis 950 Tl bayılıp Asus Rog Strix B450-F analartı boşuna almadık ramler garantiden gelsin basıyorum OC'yi.
Üst segment ve daha yeni çıkmış anakart ama herşeyi var öyle düşünmek gerek birde piyasanın hali belli ucuza birşey bulamıyoruz kiO fiyata B450 alınmaz. Baya pahalıya almışsınız.
Teşekkür ederim hocam saolB450 olarak fiyata göre değişir. Ne olması gerekiyordu o fiyata X470 mi alsın ?
B450 kaliteli bir seçim yaptığına inanıyorum, tekrar güle güle kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.