AMD sistemdeki RAM'ler Intel sistemde çalışır mı?

i5 6500 falan aşın bunları. i5 8400 + B360 bir anakart işinizi görecektir. Yanlış hatırlamıyorsam i3 8100 ile i5 7400 yakın performans veriyordu, buradan 7. Nesil ve öncesinin artık alınmasının mantıklı olmayacağını anlayabiliriz :)

İşin içinde 7700K varsa işler değişir :)
İlerde 7700k işi var evet hocam :).

7700K 2. el alacaksınızdır umarım. Bunun dışında Z270, 6 ve 7. Nesil destekliyor ama sonunda “K” ibaresi olan işlemcilerde OC yapılabiliyor. F/P açısında 2. elden i7 7700 + B250 alınabilir.
Hocam ben kocaelide yaşıyorum buranın piyasası köt0 2.el ürün fazla yok malesef.

Kısacası sizin için overclok yapacaksanız 7700K ve Z270 anakart uygundur. Yayında çok büyük sorunlar yaşatacağını sanmıyorum, sıkıntı olmaz bana kalırsa. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Overclok yapmayacaksanız Z270 bir anakarta yönelmeyin. Artan bütçe ile diğer parçaları yükseltebilirsiniz.

Kısacası sizin için overclok yapacaksanız 7700K ve Z270 anakart uygundur. Yayında çok büyük sorunlar yaşatacağını sanmıyorum, sıkıntı olmaz bana kalırsa. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Overclok yapmayacaksanız Z270 bir anakarta yönelmeyin. Artan bütçe ile diğer parçaları yükseltebilirsiniz.
Valla hocam belki i5 7500 de alabilirim sıfır bu konuda ne düşünüyorsun.

Valla hocam belki i5 7500 de alabilirim sıfır bu konuda ne düşünüyorsun.
Asla ama asla sıfır olarak 7. Nesil ve öncesi bir işlemci almayın. Ben diyeceğimi dedim. 7700K alsan bile onun soğutucu masrafı da var. 7700K’nın nasıl ısındığından bahsetmeme gerek yok heralde. i5 8400 zaten i7 7700 performansı veriyor. 7700K’ya vereceğiniz paraya yazık olur.

Asla ama asla sıfır olarak 7. Nesil ve öncesi bir işlemci almayın. Ben diyeceğimi dedim. 7700K alsan bile onun soğutucu masrafı da var. 7700K’nın nasıl ısındığından bahsetmeme gerek yok heralde. i5 8400 zaten i7 7700 performansı veriyor. 7700K’ya vereceğiniz paraya yazık olur.
Hocam sıvı soğutmam var zaten intel içinde uyumlu cooler masterın 240mm lik olandan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı