Amd Sisteme Nvidia Ekran Kartı Takınca Performans Düşüşü Olur Mu?

technobey33

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2014
Mesajlar
140
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci olarak AMD FX 8350 kullanıyorum ve bu sisteme Asus Gtx 760 ti takmak istiyorum. Performansta herhangi bir düşüş gözlenir mi? Herkes bir çelişkide oldugu için bir de size sorayım dedim. Cevaplarınızı bekliyorum saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayarda gördüm ismini yanlıs söylemis olabilirim. Asus GTX760.

750 watt psu herhangi bir darboğaz falan yapmaz değil mi? İslemciyle falan ona göre siparis edeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta öncesinden zaten ekran kartı haric her seyi toplamıstım pc'yi kurdum elime para gecti simdi. Ekran kartınıda siparis ettim. Bu arada psu corsair CX750M ileri dayanaklı olsun diye aldım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :) Aklımdaki soru isaretlerimi giderdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat olun hocam ekran kartı ve işlemci birbirinden bağımsız öğelerdir. Marka olarak Nvidia olmuş Amd olmuş önemli değildir. GTX 760 için fx 6300 bile yeterlidir.
 
Peki Asus GTX 760 fazla iyi degil diyorlar. Battlefield 4 ultra ayarlarda rahat birsekilde 50 fps alabilir miyim? 1366x768'de kasam o kadar genis olmadıgı icin baska bir imkanım da yok mecbur alacam bu kartı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı