AMD Software: Adrenalin Edition 23.5.1 yayınlandı

Yazılanları okudum da iyi ki AMD ekran kartı almamışım. İnsanlar ne ile uğraşıyor :/.

Hangi sorunlar düzeltildi?

Vallahi hocam ben ikinci el RX 5700 XT Nitro Plus aldım kartı almadan önce bayağı bir baktım sorunlarına ama bulunduğum yerde daha iyisine yoktu 2 3 ay oldu hiçbir çokme olmadı sorun yaşamadım bu iş biraz şans işi herhalde.

Evet şans işi maalesef. Daha ucuz ve performansı kendi seviyesinde olan AMD ekran kartı almak yerine NVİDİA aldım sebebi malum sebepler işte. AMD şu hata ve stabilite olayını çözerse NVDİA diye kart kalmaz piyasada. Lakin böyle giderse oyuncular doğal olarak NVİDİA'ya yönelir.

RX 6500 XT'ye kurdum oyun denemedim ama kurarken herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

6600 xt var sorunsuz çalışıyor driver.

6900XT kartım var bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım çok şükür ama akşam son sürümü güncelleyeceğim bakalım ne olacak.

Bende okuldan dönünce yükleyip deneyeceğim. Sonuçları buraya aktarırım.

7 yıllık GTX 980 arıza vermez mi kardeşim. Oyunda takılmaz atmaz mı? Dünya para verip RX 6.7.nesil kartları alanları anlamıyor úzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…