AMD Software: Adrenalin Edition 23.5.1 yayınlandı

Yazılanları okudum da iyi ki AMD ekran kartı almamışım. İnsanlar ne ile uğraşıyor :/.

Hangi sorunlar düzeltildi?

Vallahi hocam ben ikinci el RX 5700 XT Nitro Plus aldım kartı almadan önce bayağı bir baktım sorunlarına ama bulunduğum yerde daha iyisine yoktu 2 3 ay oldu hiçbir çokme olmadı sorun yaşamadım bu iş biraz şans işi herhalde.

Vallahi hocam ben ikinci el RX 5700 XT Nitro Plus aldım kartı almadan önce bayağı bir baktım sorunlarına ama bulunduğum yerde daha iyisine yoktu 2 3 ay oldu hiçbir çokme olmadı sorun yaşamadım bu iş biraz şans işi herhalde.
Evet şans işi maalesef. Daha ucuz ve performansı kendi seviyesinde olan AMD ekran kartı almak yerine NVİDİA aldım sebebi malum sebepler işte. AMD şu hata ve stabilite olayını çözerse NVDİA diye kart kalmaz piyasada. Lakin böyle giderse oyuncular doğal olarak NVİDİA'ya yönelir.

Her WHQL yeni sürücü yayınlandığında DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yenisini kuruyorum(hatta bazen artı olarak uygulamayı kurarken eski sürücüyü sıfırla kutucuğunu da işaretliyordum o kadar bezmiştim sürücü güncelledikten sonra karşılaştığım sorunlardan :).). Bu yol ile ne zaman kurmadıysam oyun içi donmalar, WattMan hatası veya oyun içi çökme vb. sorunları ile karşılaşıyorum. Tavsiyem AMD ekran kartı almayın aldırmayın hala daha almayı düşünen var ise sürücülerle iyi eğlenceler diliyorum :D.

6900XT kartım var bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım çok şükür ama akşam son sürümü güncelleyeceğim bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı