Teşekkür ederim, siteye girmiştim ama sol tarafa hiç bakmamışım.RX 570 kullanıyorum ve 24.8.1'i sitesinden indirip kurdum.
Şu adresten indirirseniz sorunsuz kuruluyor.
Teşekkür ederim, siteye girmiştim ama sol tarafa hiç bakmamışım.RX 570 kullanıyorum ve 24.8.1'i sitesinden indirip kurdum.
Şu adresten indirirseniz sorunsuz kuruluyor.
Nasıl geri yükleyebilirim ve bu driver güncellemesini yüklerken öncekini silmedim bunu yapmış olmam gerekiyor muydu? Ekran kartı kassanın camını açmama rağmen çok ısınıyor bu güncellemeden sonra takılmalarda cabası. 24.5.1 nasıl yükleyebilirim?bir kaç gündür kullanıyorum oyunlarda performans kaybı yok ama Adrenalin'i açmak istediğimde açılmıyor, bazen de kendi kendine açılıyor. Ayar oldum. Uzun süredir 24.5.1 kullanıyordum geri döneceğim.
önce ddu ile kurulu olan sürücüyü kaldıracaksın, daha sonra amd previous drivers sitesinden ekran kartının kullanmak istediğin sürümünü indir kur. Bu kadar.Nasıl geri yükleyebilirim ve bu driver güncellemesini yüklerken öncekini silmedim bunu yapmış olmam gerekiyor muydu? Ekran kartı kassanın camını açmama rağmen çok ısınıyor bu güncellemeden sonra takılmalarda cabası. 24.5.1 nasıl yükleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.