AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1 yayınlandı

Arkadaşlar RX 6700 XT kartı var bende FPS açısından iyi mi bu sürüm? 24.3.1,24.4.1,24.5.1 için iyi diyenler var. Bunlardan FPS için iyi olan ve en stabili hangisi sizce? Onu bilgisayara yedekleyeceğim. Yeni oyunlarla işim yok şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 kullanan arkadaşlar hangi sürümdeler ben bu yeni sürümde sanki sık drop yemeye başladım. 23.9.1 gerçekten stabildi daha güncel ve stabil varsa deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

bir kaç gündür kullanıyorum oyunlarda performans kaybı yok ama Adrenalin'i açmak istediğimde açılmıyor, bazen de kendi kendine açılıyor. Ayar oldum. Uzun süredir 24.5.1 kullanıyordum geri döneceğim.
Nasıl geri yükleyebilirim ve bu driver güncellemesini yüklerken öncekini silmedim bunu yapmış olmam gerekiyor muydu? Ekran kartı kassanın camını açmama rağmen çok ısınıyor bu güncellemeden sonra takılmalarda cabası. 24.5.1 nasıl yükleyebilirim?

Nasıl geri yükleyebilirim ve bu driver güncellemesini yüklerken öncekini silmedim bunu yapmış olmam gerekiyor muydu? Ekran kartı kassanın camını açmama rağmen çok ısınıyor bu güncellemeden sonra takılmalarda cabası. 24.5.1 nasıl yükleyebilirim?
önce ddu ile kurulu olan sürücüyü kaldıracaksın, daha sonra amd previous drivers sitesinden ekran kartının kullanmak istediğin sürümünü indir kur. Bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı