AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimlediniz mi?

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimledin mi?

• Oy verenlerin toplamı
    69
Adrenaline performans izleyicisinden ve MSI Afterburner'dan kurtuldum ben artık. HWinfo ve Rivatuner'ı bağladım, sorunsuz her oyunda çalışıyor. Herhangi bir cheat önleyiciye de (EA Anti-cheat, vanguard vs.) takılmıyor. Hwinfo ne raporluyorsa onu raporluyor.

RX 6700 XT kullanıcısıyım. Bu sürümü yükledikten sonra her hangi bir tarayıcıdan video izlediğimde videoyu tam ekrandan pencereye ya da pencereden tam ekrana geçirince ekran kartı çöküyor bilgisayar rest atıyor. Başka kimsede yaşandı mı acaba ?
Bende de aynı ekran kartı var ve aynı sorunu ben de yaşadım. Ancak bu sorunu 25.3.1 sürümünde değil, 25.2.1 sürümünde deneyimledim. Tarayıcıda video izlerken aniden donup bilgisayar kendini resetliyordu. Sürücüyü DDU ile kaldırıp 24.12.1 versiyonuna geçince sorun düzelmişti.

Bu sürüm beni mahvetti ya. Fifa da kasmaya başladı, anlık 1-2 saniye donma yaşıyordum arada. Tam ekran video yapınca donuyor, reset atıyordu. Eski sürüme geçtim rahatladım.

Ekran kartım RX 6700

Nisan ayındayız inşallah yeni güncelleme bu ayın 20'sinden önce gelir imzalı olarak

Dayanadım geri döndüm 24.12.1'e şuan performans ölçümleri düzelti fps ölcümlerini alıyor daha stabil benim için

Son düzenleme:
Bende de aynı ekran kartı var ve aynı sorunu ben de yaşadım. Ancak bu sorunu 25.3.1 sürümünde değil, 25.2.1 sürümünde deneyimledim. Tarayıcıda video izlerken aniden donup bilgisayar kendini resetliyordu. Sürücüyü DDU ile kaldırıp 24.12.1 versiyonuna geçince sorun düzelmişti.
Kafayı yedirtti hocam bana zaten kartımın bozuk olduğundan da şüpheliyim dedim aha iyice gitti herhalde aniden donuyor pc reset atıyor. Sonra çökme mesajı geliyor. Bazen pc açılıyor sanki hiç grafik kartı yokmuş gibi davranıyor kasılmalar falan. Reset atınca düzeliyor. Anlamadım gitti. 24.12.1 sürümüne döndüm dün gece. Sizde hala sorunlar devam ediyor mu başka sürüme döndünüz mü? Rx 6700 var bende de

Ama sorunum kendi kendine çözüldü bu.

Kafayı yedirtti hocam bana zaten kartımın bozuk olduğundan da şüpheliyim dedim aha iyice gitti herhalde aniden donuyor PC reset atıyor. Sonra çökme mesajı geliyor. Bazen PC açılıyor sanki hiç grafik kartı yokmuş gibi davranıyor kasılmalar falan. Reset atınca düzeliyor. Anlamadım gitti. 24.12.1 sürümüne döndüm dün gece. Sizde hala sorunlar devam ediyor mu başka sürüme döndünüz mü? RX 6700 var bende de.

Hocam 6700XTYLe aynı sorunu yaşıyordum video izlerken mavi ekran verip kapanıyordu. Arkadaşlar Wallpaper Engine'i kapatınca düzeldiğini söylediler kapattım düzeldi bende sürüm de değiştirmedim 1-2 aydır böyle kullanıyorum daha mavi ekran veya çökme yaşamadım.

Kafayı yedirtti hocam bana zaten kartımın bozuk olduğundan da şüpheliyim dedim aha iyice gitti herhalde aniden donuyor pc reset atıyor. Sonra çökme mesajı geliyor. Bazen pc açılıyor sanki hiç grafik kartı yokmuş gibi davranıyor kasılmalar falan. Reset atınca düzeliyor. Anlamadım gitti. 24.12.1 sürümüne döndüm dün gece. Sizde hala sorunlar devam ediyor mu başka sürüme döndünüz mü? Rx 6700 var bende de
Sorunun video izlerken oluyorsa wallpaper Engine programını da kullanıyorsan o programı devredışı bırak düzeliyor.

Hayır hocam bende devam etmiyor son gelen 25.3.1 driveri de ddu temiz kurulum yaptım hiçbir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı