AMD Software Adrenalin Edition çalışmıyor

hashx0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4070 ekran kartlı AMD işlemcili bir laptopum var. Aldığımdan beridir ekran kartı ayarları için NVIDIA, işlemci ayarları için adrenalin Edition kullanıyordum. Bir süre sonra adrenalin Edition açılmamaya başladı ve halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil demeye başladı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar 4070 ekran kartlı AMD işlemcili bir laptopum var. Aldığımdan beridir ekran kartı ayarları için NVIDIA, işlemci ayarları için adrenalin Edition kullanıyordum. Bir süre sonra adrenalin Edition açılmamaya başladı ve halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil demeye başladı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Grafik çipiniz AMD olmadığından dolayı zaten çalışmaz. İşlemciniz nedir?

İşlemcim Ryzen 7 8845HS. Grafik sürücüm amd olmadığı için çalışmasa direkt baştan çalışmamazlık yapmaz mıydı? İşlemci içinde aynı uygulamayı kullandığım için ve dahili ekran kartıda olduğu için işlemcimde uygulamaya erişmek istiyorum.

İşlemcim Ryzen 7 8845HS. Grafik sürücüm AMD olmadığı için çalışmasa direkt baştan çalışmamazlık yapmaz mıydı? İşlemci içinde aynı uygulamayı kullandığım için ve dahili ekran kartıda olduğu için işlemcimde uygulamaya erişmek istiyorum.

İşlemcinizin Driver'ı yok. Sadece NVIDIA kartınızın driverını indirip kontrol edebilirsiniz. Yani şöyle diyeyim, ürün var alıcı yok. Kurabileceğiniz bir ürün yok o Driver'ı.

İşlemcim Ryzen 7 8845HS. Grafik sürücüm amd olmadığı için çalışmasa direkt baştan çalışmamazlık yapmaz mıydı? İşlemci içinde aynı uygulamayı kullandığım için ve dahili ekran kartıda olduğu için işlemcimde uygulamaya erişmek istiyorum.

Bunu kullanabilirsiniz.

Ekran kartınız Nvidia. AMD driveri tabi ki çalışmaz.
Bu linkten sizinkine uygun versiyonu seçip indirin.

Adrenalin Edition AMD ekran kartları içindir.

Ekran kartınız NVIDIA olduğu için Adrenalin Edition öyle demiş. NVIDIA'nın kendi sitesinden ekran kartınıza uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz.

Bu işlemci driveri mı dahili grafik kartı driveri mı? Dahili kartlar için sürücü indirildiğini ilk kez gördüm hocam. Belki de benim bilmemezliğim.

Processor = İşlemci.

İşlemci driver'ı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı