AMD Software Adrenalin Edition indirirken "ters giden bir şeyler var" hatası

nb3rat

Centipat
Daha fazla  
AMD Software Adrenalin Edition indirme esnasında böyle bir hata alıyorum, rav antivirüs adlı uygulamanın dosyaları engellemiş olduğunu düşünüyorum çünkü ilk kurulum yapmaya çalıştığım seferde antivirüs sekmesi açıldı ve bende antivürüsü silip tekrar kurmayı denedim ancak tekrar olmadı, ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-28 205645.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-28 205645.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 77
AMD Software Adrenalin Edition indirme esnasında böyle bir hata alıyorum, rav antivirüs adlı uygulamanın dosyaları engellemiş olduğunu düşünüyorum çünkü ilk kurulum yapmaya çalıştığım seferde antivirüs sekmesi açıldı ve bende antivürüsü silip tekrar kurmayı denedim ancak tekrar olmadı, ne yapmam gerek?
Sorunu söylemişsin hocam. Antivirüs Amd adrenalini bloke ediyor. Antivirüs uygulamasından ayarlardan Amd ile ilgili olan tüm uygulamalara muafiyet vermeyi denemelisin.

Antivirüsle alakası var mı bilmiyorum aynısı bana oldu bir düşük sürüm indirince düzelti dostum.

1722190495157.png

Sen sağdakini indiriyosun büyük ihtimal soldakini indir düzeliyor.

Antivirüsle alakası var mı bilmiyorum aynısı bana oldu bir düşük sürüm indirince düzelti dostum.

Eki Görüntüle 2266867

Sen sağdakini indiriyosun büyük ihtimal soldakini indir düzeliyor.
Hocam 2. mesajı yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın. Sürüm konusunda ise 24.5.1 veya 23.11.1 tavsiye ederim. Ama antivirüsten Amd ye istisna vermeyi de deneyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı