AMD Software Adrenalin frekans ayar sıfırlanması

onurcan_cvs

Hectopat
Daha fazla  
AMD Software Adrenalin Edition kullanıyorum kendi frekans ayarlarım var yapıyorum bilgisayarı başka zaman tekrar açınca sıfırlanıyor varsayılanda yaptım yine olmuyor ve frekans ayarları dosya olarak kaydettim, bunu kalıcı nasıl yaparım? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner varsa onu açtığında da varsayılan değere sıfırlar. Kontrol et diye belirtmek istedim. Onu da müdahil olmayacak şekilde ayarlarsan sıfırlama olmaz.

Bu program yoksa veya hiç açılmıyorsa bundan değildir.

MSI Afterburner'da frekans 300MHz gözüküyor AMD programında benim yaptığım değerler var az önce MSI Afterburner'da frekansı istediğim en yüksek değeri yaptım doğru mu olur yoksa farklı bir şey mi yapmam lazım?

MSI Afterburner'da frekans 300MHz gözüküyor AMD programında benim yaptığım değerler var az önce MSI Afterburner'da frekansı istediğim en yüksek değeri yaptım doğru mu olur yoksa farklı bir şey mi yapmam lazım?
MSI Afterburner'da hiçbir ayar yapılmayacak. Sadece Windows açılışında veya program açılışında ekran kartının varsayılan değerlerini yüklemesine engel olacaksın. Windows logosu şeklindki tuşa tıklayarak kapatabilirsin. Benimki de sürekli bozuluyordu. Bunu kapatınca artık sürekli olarak benim ayarladığım değerlerde kalıyor.
Ekran görüntüsü 2022-12-23 165449.png

MSI Afterburner'da hiçbir ayar yapılmayacak. Sadece Windows açılışında veya program açılışında ekran kartının varsayılan değerlerini yüklemesine engel olacaksın. Windows logosu şeklindki tuşa tıklayarak kapatabilirsin. Benimki de sürekli bozuluyordu. Bunu kapatınca artık sürekli olarak benim ayarladığım değerlerde kalıyor.
Eki Görüntüle 1610990

Aga denedim inşallah olur.

MSI Afterburner varsa onu açtığında da varsayılan değere sıfırlar. Kontrol et diye belirtmek istedim. Onu da müdahil olmayacak şekilde ayarlarsan sıfırlama olmaz.

Bu program yoksa veya hiç açılmıyorsa bundan değildir.

Merhaba denk geldim bende de aynı sorun var sıfırlıyor frekans ayarlarını MSI Afterburner kullanıyorum bende bunun için burner programından ne yapmam lazım acaba?

Eki Görüntüle 1610990

Hocam denedim oldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı