Çözüldü AMD Software kurulurken "Hata 206" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xkw19Js

Femtopat
Daha fazla  
1671895581595.png

Birkaç gün önce AMD ile kayıt almaya çalıştım olmamıştı. Windows'ta güncellemeler yaptıktan sonra bu sorun ortaya çıktı, en sonunda düzelmeyince Software'i silip tekrardan kurdum ama bu sefer kurulmuyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

AMD sitesinden güncelleme bitmediği için böyle bir sorun yaptığını söylüyor.​

Olası Neden

AMD software ınstaller, bazı sistem yazılımı değişikliklerinin hala tamamlanmayı beklediğini tespit etti ve kurulumu sonlandırdı.

Çözüm
Bekleyen yazılım değişikliklerinin ve güncelleştirmelerinin tamamlanmasına izin vermek için lütfen sistemi yeniden başlatın. Sistem tamamen açıldıktan sonra, AMD software ınstaller'ı yeniden çalıştırın.
Eki Görüntüle 1612118

Birkaç gün önce AMD ile kayıt almaya çalıştım olmamıştı. Windows'ta güncellemeler yaptıktan sonra bu sorun ortaya çıktı, en sonunda düzelmeyince Software'i silip tekrardan kurdum ama bu sefer kurulmuyor. Ne yapmalıyım?

Bilgisayarı yeniden başlat tekrar dene aynı hatayı veriyor mu?

Bu sorun genelde yeniden başlatılmadığı için yapıyor ama seninki Update dolayı olabilir.
Driver i DDU ile mi kaldırdın.
C:\program Files\AMD\CIM\Log\Install.log orada ne gibi bir hata vermiş.

Olası Neden

AMD software ınstaller, bazı sistem yazılımı değişikliklerinin hala tamamlanmayı beklediğini tespit etti ve kurulumu sonlandırdı.

Çözüm
Bekleyen yazılım değişikliklerinin ve güncelleştirmelerinin tamamlanmasına izin vermek için lütfen sistemi yeniden başlatın. Sistem tamamen açıldıktan sonra, AMD software ınstaller'ı yeniden çalıştırın.

Çözüm

Olası Neden

Çözüm
Hocam ya bilgisayarı kapatıp aç yapmıştım olmamıştı ama yeniden başlat dedim oldu. Boşuna sizi uğraştırdım kusura bakmayın, sorun çözüldü. Çok minnettarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı