AMD software yazılımı performansı düşürür mü?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, AMD'nin software yazılımını yüklediğimden beri sürekli problemler yaşıyorum. Oyun içinde açmaya çalıştığımda oyun çöküyor ve üstüne software açılmıyor. Geçen ay böyle bir problem yoktu haziran ayının güncellemesini yaptığımda bu tür sorunlar ile karşılaştım. İnternette bayağı bir araştırdım böyle bir çözüm buldum. Bunu uygulasam software kurmaz isem bir problem olur mu, düz driverı kurmak istiyorum sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, AMD'nin software yazılımını yüklediğimden beri sürekli problemler yaşıyorum. Oyun içinde açmaya çalıştığımda oyun çöküyor ve üstüne software açılmıyor. Geçen ay böyle bir problem yoktu haziran ayının güncellemesini yaptığımda bu tür sorunlar ile karşılaştım. İnternette bayağı bir araştırdım böyle bir çözüm buldum. Bunu uygulasam software kurmaz isem bir problem olur mu, düz driverı kurmak istiyorum sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manuel olarak mı yükliceksin yani driveri ?

Manuel olarak sadece driveri yükledim. "Software"yi kurmadım 20-30 FPS arttı abartısız. "software" yazılımını kurunca bilgisayar sapıttı.
manuel olarak yüklesende sıkıntı olmaz bende nvidia kullanıyorum driverde sıkıntı vardı mecbur manuel yükledim sıkıntı olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı