AMD Soketli Anakartta SLI Yapılabilir Mi?

@doganozorhan Yazım ve imla kurallarına lütfen dikkat ediniz.
@Nevzat Şentürk 970 çipsetli anakartlar CrossFire ve SLI destekliyor. Olmasaydı M5A97 EVO R2.0 SLI desteği sunar mıydı?

Sorunuza gelecek olursak evet destekler. Hangi işlemci plartformunu desteklediği önemli değildir. Eğer anakartın desteği varsa her şey mümkündür. Eğer 7 Way SLI/CF destekli yolu varsa anakartın 7 tane ekran kartını aynı anda çalıştırabilirsin. Ama o desteği vermedikten sonra taksanda bir işine yaramaz. :)
Yani M5A97 R2.0 anakartımda SLI yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ufak bir karışıklık olmuş. :) Ben daha önceden M5A97 EVO R2.0'ı incelediğimde SLI desteği var diye aklımda kalmıştı. SLI değil, 4 adede kadar CFX destekli kartı destekliyor.

H87-PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
Bu anakartta yapılabilir mi?

Hayır, oda AMD CFX destekliyor. Ayrıca o anakart Intel işlemciler için.

Zaten GTX770 takacaksın. SLI yapmaya neden ihtiyacın olsun? Canavar gibi bir kart. Bende şuanda o canavarın ipini salabilsem... Çok güzel şeyler olacak ama maalesef ne vakti ne de zamanı. :)

@doganozorhan Yazım ve imla kurallarına lütfen dikkat ediniz.
@Nevzat Şentürk 970 çipsetli anakartlar CrossFire ve SLI destekliyor. Olmasaydı M5A97 EVO R2.0 SLI desteği sunar mıydı?

Sorunuza gelecek olursak evet destekler. Hangi işlemci plartformunu desteklediği önemli değildir. Eğer anakartın desteği varsa her şey mümkündür. Eğer 7 Way SLI/CF destekli yolu varsa anakartın 7 tane ekran kartını aynı anda çalıştırabilirsin. Ama o desteği vermedikten sonra taksanda bir işine yaramaz. :)
Ben Recep abinin bir yerde 970 çipsetli anakartlar desteklemiyor dediğini duydum. :D CFX sunuyor ama SLI sunmuyor. Ben CFX sunmuyor anlamıştım. Aynı anakart var ama kutuya hiç bakmadım ki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı