- Makaleler
- 7
O delikler kendinden, sen açmadın.
Evet sonradan fark ettim delmemişim galiba o kısımlar anakartın kendiliğinden öyle böyle çıkıntılı delikleri bu doğal hali değil mi bende de böyle.
O delikler kendinden, sen açmadın.
Benim de böyle, zaten istesen de delemezsin; duyacağın ses frenletir seni.Evet sonradan fark ettim delmemişim galiba o kısımlar anakartın kendiliğinden öyle böyle çıkıntılı delikleri bu doğal hali değil mi bende de böyle.
Eki Görüntüle 871295
Evet sonradan fark ettim delmemişim galiba o kısımlar anakartın kendiliğinden öyle böyle çıkıntılı delikleri bu doğal hali değil mi bende de böyle.
Eki Görüntüle 871295
Yok, o delikler normal. Senin biraz bastırarak yapabileceğin türden değil. Rahat ol. Soğutucuyu çapraz şekilde sıkacaksın monte ederken. bu arada olurda ileride soğutucuyu çıkarmak istersen, sakın vidaları gevşettikten sonra dümdüz yukarıya çekme. İşlemciyi eline alırsın. AMD anakartlarda işlemciyi yerinde tutan bir kafes yok.
Yok, o delikler normal. Senin biraz bastırarak yapabileceğin türden değil. Rahat ol. Soğutucuyu çapraz şekilde sıkacaksın monte ederken. bu arada olurda ileride soğutucuyu çıkarmak istersen, sakın vidaları gevşettikten sonra dümdüz yukarıya çekme. İşlemciyi eline alırsın. AMD anakartlarda işlemciyi yerinde tutan bir kafes yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.