AMD stok fan yerine oturmuyor

O delikler kendinden, sen açmadın.

Evet sonradan fark ettim delmemişim galiba o kısımlar anakartın kendiliğinden öyle böyle çıkıntılı delikleri bu doğal hali değil mi bende de böyle.

rererer.png

Evet sonradan fark ettim delmemişim galiba o kısımlar anakartın kendiliğinden öyle böyle çıkıntılı delikleri bu doğal hali değil mi bende de böyle.

Eki Görüntüle 871295
Benim de böyle, zaten istesen de delemezsin; duyacağın ses frenletir seni.

Eki Görüntüle 871295

Yok, o delikler normal. Senin biraz bastırarak yapabileceğin türden değil. Rahat ol. Soğutucuyu çapraz şekilde sıkacaksın monte ederken. Bu arada olurda ileride soğutucuyu çıkarmak istersen, sakın vidaları gevşettikten sonra dümdüz yukarıya çekme. İşlemciyi eline alırsın. AMD anakartlarda işlemciyi yerinde tutan bir kafes yok.

Yok, o delikler normal. Senin biraz bastırarak yapabileceğin türden değil. Rahat ol. Soğutucuyu çapraz şekilde sıkacaksın monte ederken. bu arada olurda ileride soğutucuyu çıkarmak istersen, sakın vidaları gevşettikten sonra dümdüz yukarıya çekme. İşlemciyi eline alırsın. AMD anakartlarda işlemciyi yerinde tutan bir kafes yok.

Evet zaten bugün soğutucuyu çıkarırken sağa sola yavaşça çevirerek çıkardım yine de tavsiyen için sağ ol.
Yok, o delikler normal. Senin biraz bastırarak yapabileceğin türden değil. Rahat ol. Soğutucuyu çapraz şekilde sıkacaksın monte ederken. bu arada olurda ileride soğutucuyu çıkarmak istersen, sakın vidaları gevşettikten sonra dümdüz yukarıya çekme. İşlemciyi eline alırsın. AMD anakartlarda işlemciyi yerinde tutan bir kafes yok.

Girmeme sebepini ben çözdüm arkadaki anakarta takılan braket çıkmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı