AMD stok fanı nasıl sökülür?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir fan sipariş verdim. AMD 5600X stok fanını çıkaracağım. 2 3 video izledim ama yorumlarda ilk başta kullanmak lazım, kurutma makinesiyle ısıtmak lazım gibi yorumlar gördüm. Yardımcı olabilecek var mı?
Ve bir de çıkardıktan sonra işlemcinin üzerindeki termal macunu temizlememem mi gerekiyor? Yeni aldığım fanda termal macun da geliyor.

Merhaba. Yeni bir fan sipariş verdim. AMD 5600X stok fanını çıkaracağım. 2 3 video izledim ama yorumlarda ilk başta kullanmak lazım, kurutma makinesiyle ısıtmak lazım gibi yorumlar gördüm. Yardımcı olabilecek var mı?
Ve bir de çıkardıktan sonra işlemcinin üzerindeki termal macunu temizlememem mi gerekiyor? Yeni aldığım fanda termal macun da geliyor.

Vidaları çapraz şekilde eşit çevire çevire aç sonrasında yavaşça sağ sol yapa yapa fanı işlemcinin üstünden aşağı veya yukarı doğru çek sonrasında eline gelecek zaten.

Birden cekmeyin hafif sag sol yapin stok macun cok kuvvetli.

Vidaları söktükten sonra direk elinizle tüm gücünüzle çıkartmaya çalışmayın elinizde kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı