AMD sürücü zaman aşımına uğradı hatası

İşletim sistemi
Windows 10

OVERLOKÇU

Hectopat
AMD drıver zaman aşımına uğradı diyor ve ses gidiyor. Bazı oyunlarda ise oyundan atıyor, sebebi nedir?
RX 5600XT ASUS ROG STRIX.
20.11.2 drıver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyun nedir? Genelde Warzone'da meydana gelen sorunlardan birisidir, genel sebebi oyun motorunun doğru dürüst çalışmamasından dolayı bir süre sonra kararsızlaşıp çökmesinden kaynaklanıyor, DEV ERROR 6061 6068 5863 gibi değerlerle karşınıza çıkabiliyor, eğer her oyunda oluyorsa ya da hatayı aldığın oyunda hep böyle bir sorun varsa DDU ile sürücüyü silip tekrardan kurun.
Eğer işe yaramazsa 1 sürüm geriye döndürün.

DDU yerine AMD drıver temizleme programını kullandım eski drıvere geçtim ama halen var Hitman 1, War Thunder gibi oyunlarda oluyor bazen haftada bir bazen ayda bir

DDU yerine AMD drıver temizleme programını kullandım eski drıvere geçtim ama halen var Hitman 1, War Thunder gibi oyunlarda oluyor bazen haftada bir bazen ayda bir

Hocam AMD'nin o programı tam olarak kaldıramıyor ve arkasında kalıntı bırakıyor diye biliyorum DDU kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı