Çözüldü AMD sürücüsü "AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası

• Konuyu başlatan 520199
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 36.441
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam bilgisayarımda arada bir bu sorunu yaşıyorum fotoğrafını ekleyeceğim. Dediğim gibi çok sık olmuyor, PC 3-4 saniye siyah ekran oluyor sonra düzeliyor. Düzeldikten sonra ise AMD driverı böyle bir uyarı veriyor. Sizce sebebi ne olabilir? (dediğim gibi çok sık olan bir şey değil)

Ekran Görüntüsü (24).png

Çözüm
Hocam ben pek anlamıyorumda bendeki sürücü güncel değil galiba bir bakabilir misiniz benimki ve sitedeki sürüm aynı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları yapın. Öbür türlü sürücüyü göremiyoruz.

Hocam sürücüyü açtım sağ üstteki zil seçeneğine dokundum ve güncelleme gelmiş daha yeni gördüm
Tamamdır. Yüksek ihtimalle 22.11.2 kuracak. Kursun, oynadığınız oyun, kullandığınız programlarda test edersiniz sürümü. En olmadı 22.5.1 sürümüne dönersiniz.
Aynı sorunu 2 yıldır yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim. Sadece sorunla karşılaşma sayısını MSI Afterburner'dan overclock yaparak ve ekran kartı sürücülerini Windows Update üzerinden yükleyerek azaltabildim bu şekilde kullandığımda da 2-3 ayda bir format atmam gerekiyor.

Hocam bu sorun benim anladığım kadarıyla eğer DDU ile sürücüleri silip tekrar yüklediğinizde düzelmiyorsa ekran kartında donanımsal bir sorun kartın değişmesi gerekiyor.
Birkaç yazılımsal deneme yapıldı ve sorun düzelmediyse kesinlikle donanımsal fakat : Kesin ekran kartı denilemez . Aynı hatayı alıyordum ve sorun ramden çıktı . Daha yüksek mhz farklı ram takınca düzeldi.

Beyler çok süre geçmiş farkındayım ama bu hata sıradan bir amd sorunu değil mi ? yani çözüm falan yapmak boş iş bence her amd kartının yaşadığı bir sorun. Hatta amd, nvidia'ya göre daha ucuz fiyat performans ama yazılım sorunları var denir anlatırken. Şahsen ben RX6600 ile çok sık yaşıyorum genelde youtube da video izlerken oluyor. Kartı kullanmaya başladığımdan beri çok kez amd güncelleme getirdi birçok sürüm kullandım, birçok kez format attım, ddu ile silip baştan yükledim ama hep bu hata devam etti hayatımın parçası oldu.

Birkaç yazılımsal deneme yapıldı ve sorun düzelmediyse kesinlikle donanımsal fakat : Kesin ekran kartı denilemez . Aynı hatayı alıyordum ve sorun ramden çıktı . Daha yüksek mhz farklı ram takınca düzeldi.
kasamı yeni toplamama rağmen bu hatayı alıyordum ve tüm bileşenlerini servise gönderdim şuan güncel olarak ekran kartı , ssd sıkıntısız ancak ramlerin yenisiyle değişimine karar verilmiş , işlemci ve anakart raporları henüz çıkmadı , anlamadığım bu sorunun ramler ile nasıl bir alakası olabilir ? bende ilk bu hatayı aldığım zaman ekran kartından olduğundan düşünmüştüm bir bilginiz var mıdır bununla alakalı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı