AMD Sürücüsü Hata 1604

Makaleler
1
Ekran kartıma gelen sürücü güncellemesini yaparken böyle bir hata çıkıyor.

smf.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam bir deneyeceğim.

@mirzaoqlu dediği gibi AMD Cleanup Utility ile sürücünü güzelce temizleyebilirsin. DDU gibi 3. parti yazılımlara gerek yok. Ayrıca ben de eskiden o hatayı almıştım ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Ya sürücüyü baştan indirdim ya da bilgisayarı yeniden başlatmıştım.

Bir de 20.8.3 sürücüsünü kurabilirsin. 5500 XT kullanıyoruz serinin en az sorunlu modeli WHQL sürücüsünde sıkışmana gerek yok. 4,5 aydır çıkan her sürücüyü denedim hepsi stabil, şu anda dün yayınlanan 20.8.3'ü kullanıyorum.

@mirzaoqlu dediği gibi AMD cleanup Utility ile sürücünü güzelce temizleyebilirsin. DDU gibi 3. parti yazılımlara gerek yok. Ayrıca ben de eskiden o hatayı almıştım ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Ya sürücüyü baştan indirdim ya da bilgisayarı yeniden başlatmıştım.

Bir de 20.8.3 sürücüsünü kurabilirsin. 5500 XT kullanıyoruz serinin en az sorunlu modeli WHQL sürücüsünde sıkışmana gerek yok. 4, 5 aydır çıkan her sürücüyü denedim hepsi stabil, şu anda dün yayınlanan 20.8.3'ü kullanıyorum.

Peki 20.8.3 stabil mı sıkıntı yaşatmaz değil mi?

Hayır gerek yok bu yazılım AMD'nin kendi temizleme aracı.

Olmadı AMD'nin.

@mirzaoqlu dediği gibi AMD cleanup Utility ile sürücünü güzelce temizleyebilirsin. DDU gibi 3. parti yazılımlara gerek yok. Ayrıca ben de eskiden o hatayı almıştım ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Ya sürücüyü baştan indirdim ya da bilgisayarı yeniden başlatmıştım.

Bir de 20.8.3 sürücüsünü kurabilirsin. 5500 XT kullanıyoruz serinin en az sorunlu modeli WHQL sürücüsünde sıkışmana gerek yok. 4, 5 aydır çıkan her sürücüyü denedim hepsi stabil, şu anda dün yayınlanan 20.8.3'ü kullanıyorum.

Dediğiniz gibi sitede gösterileni yaptım %88-%90 civarında yine aynı hata ile karşılaşıyorum. (İlk denemek için 20.4.2 WHQL recomended olanı yükledim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı