AMD Tabanlı Oyun Bilgisayarı

Anakart, işlemci, ram sırasıyla?

• A,A,A

Oy: 5 38,5%
  • B,A,B

Oy: 3 23,1%
  • B,B,B

Oy: 1 7,7%
  • A,B,A

Oy: 0 0,0%
  • A,A,B

Oy: 2 15,4%
  • B,B,A

• A,B,B

• B,A,A

Oy: 2 15,4%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Zalman nın güzel kasaları var.Vatandan felanda bakabilirsiniz beğendiğinizi alın :)

Şimdi baktım o anakarta sadece HAF XB EVO adında bir kasa uyuyormuş heralde :(
Uyumlu olup olmadığına nereden bakabiliyoruz?

Zalman nın güzel kasaları var.Vatandan felanda bakabilirsiniz beğendiğinizi alın :)

Şimdi baktım o anakarta sadece HAF XB EVO adında bir kasa uyuyormuş heralde :(
Uyumlu olup olmadığına nereden bakabiliyoruz?

everest rampage 72 gaming usb 3.0 midT atx kasa olur mu?

1 2 Sorun oluyor ama onlarda büyük sorunlar değil rahatça halledilebiliyor ama uğraşmak istemem diyorsanız aynı modelin MSI dan farklı bir markası alınabilir tabi ki.
Tabi şimdi bende biraz incelemelere ve baktığım yorumlara göre AMD işlemcilerin ısınma sorunu var, ama bunun yanında intele göre daha ucuz ve performans açısından gerçekten iyi. Peki, bu sisteme sizce nasıl bir soğutma ve kasa kullanmalıyım?

ASUS tercihim nasıl olur?

AMD işlemcilerin iyi performans verdiği falan yok FX 8350'yi 4.7GHz'e çıkarttığında bile oyunlarda İ5 4460'ın gerisinde kalıyor. Siz AMD alırsanız daha çok masrafa girmiş olacaksınız FX 9590 780 TL O.C. edilebilen anakartından soğutucusuna kadar daha fazla tutacak yaklaşık 1350-1400 TL gibi bir tutar olacak İ5 4690K + Z97 + Hyper 212 EVO AMD'yi katlayacaktır. Size AMD işlemci aldırmaya çalışanlara aldırmayın aklı başında biri bu saatten sonra ölü AM3+ sokete para vermez. DX 12 ile performans tavan yapacak tamamen saçmalık. Sistemi almadıysanız derhal intele yönelin kasa olarak Zalman Z3 Plus PSU olarak da Zalman 600 LX fazlasıyla yeterli olacaktır.

AMD işlemcilerin iyi performans verdiği falan yok FX 8350'yi 4.7GHz'e çıkarttığında bile oyunlarda İ5 4460'ın gerisinde kalıyor. Siz AMD alırsanız daha çok masrafa girmiş olacaksınız FX 9590 780 TL O.C. edilebilen anakartından soğutucusuna kadar daha fazla tutacak yaklaşık 1350-1400 TL gibi bir tutar olacak İ5 4690K + Z97 + Hyper 212 EVO AMD'yi katlayacaktır. Size AMD işlemci aldırmaya çalışanlara aldırmayın aklı başında biri bu saatten sonra ölü AM3+ sokete para vermez. DX 12 ile performans tavan yapacak tamamen saçmalık. Sistemi almadıysanız derhal intele yönelin kasa olarak Zalman Z3 Plus PSU olarak da Zalman 600 LX fazlasıyla yeterli olacaktır.

Bu zamana kadar kaç tane AMD işlemci kullandınız? Yada hiç aynı fiyat olan İNTEL ve AMD işlemciyi yan yana koyup test ettiniz neden bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Isınma sorunu var demişsiniz benim FX 4100 stok fan ile boşta 38-40 arası yükte ise max 65'i geçmiyor. Aynı durum abimin FX 6300 sistemindede geçerli. Ben geçen yıl İ5 4460 kullandım ve 3Ds Max performansından dolayı tekrar AMD' ye geçtim. Biraz forumda gezerseniz en çok ısı sorunu ile yakınan kullanıcılarında İNTEL olduklarını göreceksiniz. Biraz araştırın lütfen.

1. Isınma sorunu var diye birşey çıkmadı ağzımdan soğutucuyu O.C. yapmanız gerekeceği için söyledim.
  2. İ5 4460 4.7Ghz' O.C. edilmiş FX 8350'den daha çok performans verirken siz nasıl FX 4100'ün 4460'dan daha iyi olduğunu savunursunuz anlamış değilim.
  3. Sizden çok forumda geziyorum buna emin olun ve İntelden şikayetçi sizden başka kimseyi görmedim.
  4. İ5 4460'dan FX 4100'e geçtiyseniz gerçekten aklınızdan şüphe duyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu 0:55'den itibaren izlemeye başlarsanız oyun performanslarını göreceksiniz.
Lütfen bir daha yalan yanlış bilgilerle burada AMD'yi savunmayın oyun performansında hala İntelin gerisindeler.

Kullanmadan kimse yorum yapmasın bence o testler herkezi yanıltıyor benim kanaatim kullanın ve görün bende bugune kadar hiç intel kullanmadım hep AMD kullandım intelide asla kötülemedim AMD de beklediğim performansın üstünü verdi hemde AMD nin düşük işlemcilerini kullandım FX felan hiç kullanmadım.Overclock dahi yapmadım.Gayette memnun kaldım .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı