AMD Tabanlı Sisteme Mac OS Kurmak

Mesajımı güncelledim. Yeni link, biraz sonra DMG torrentide gelicek.
Çok sağolun.
Dostum bende AMD sistem kullanıyorum, AMD'lere sorunsuzca Osx kurmak mümkündür, Osx'te en önemli sorun işlemci değildir, Ekran kartı'dır, Ekran kartınızı araştırın, Osx'te çalışıyorsa sorun yoktur. Örneğin benim Bilgisayarda, tüm donanımları tanıtabiliyorum, fakat Nvidia eski model ekran kartımı tanıtamadım. Sizin ekran kartınızın tanıyacaktır. Osx kurarken, İşlemci vesaire sorunları dert etmeyin, önce bir kurun, kurduktan sonra öğrenmek isterseniz öğreneceksiniz osx'i zaten. karşılaştığınız sorunları araştırarak Osx'i öğrenecek, sorunları çözeceksiniz.

http://www.hackintosh.zone/downloads/download/810-nireshs-yosemite-with-amd-intel/ Adresinden indirmek için oraya üye olmalısınız.


Hangisini indirmem gerekiyor ?
 
TransMac yardımı ile USB'yi DMG dosyası ile formatlayarak USB'yi oluşturabiliyorsunuz.
- Kurulum ikisindede aynı fark yok.
 
TransMac yardımı ile USB'yi DMG dosyası ile formatlayarak USB'yi oluşturabiliyorsunuz.
- Kurulum ikisindede aynı fark yok.
Teşekkürler. Son bir şey daha vaktinizi aldım ama, Recep bey intel sisteme kurulum yaparken biosta bir takım ayarlar yaptı bu ben amd sisteme kurulum yapıcam biosta yapmam gereken ayar yada ayarlar var mı ?
 
Var tabi,
- EHCI Hand-off ve XHCI Hand-off Enabled
- VT-d Disabled
- Integreated Graphics Disabled

Yapman yeterli olacaktır.
 
Windows yüklü disk olması şart mı ? Ben sıfır bir diske düşünüyordum kurulumu
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı