Amd Tabanlı Sistemlerde Sorun Çıkıyor mu?

Progamer

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarcı bir abim Amd tabanlı sistemlerde özellikle anakartlarda ciddi sorunlar yaşandığını, siyah ekran, renkli ekran sorunları yaşanabildiğini söyledi. Amd tabanlı sisteminde anakart veya işlemci sorunu yaşayan arkadaşlar varsa(şöyle en az 3 senelik kullanıcı falan) yazabilir mi? Amd'nin uzun ömürlülüğü ve sağlamlığı hakkında yorumu olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anakartta sorun çıkmıştı adamda amd tabanlı sistemlerden uzak dur intelde olsa bu tarz bir sorun yaşamazdın dedi. Bilgisayar bir anda kapanıyordu.

Ta şimdi öyle diyorsun da ben de adama dedim intel işlemciler daha pahalı diye adam yok dedi, aynı paraya intel tak dedi. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum adamın. Ben 300 liraya amd işlemci düşünüyorum dedim, adam 300 liralık intel tak dedi

Sistem toplayacağım evet ama acelesi yok uzun uzun araştırıyorum, vaktim var.

Bütçen ne kadar?

Yani ya 1500 e amd f/p yapacam, ya da 2000-2200 e intele girerim belki diyorum. Ama uzun ömürlü bir makine olmayacaksa çokta para harcamak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…