Amd tabanlı toplama PC Bütçe 3000-3200TL

• Konuyu başlatan beGi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 3.818
ASUS tarafında P8Z77-V LE ve PRO'ya denk geliyor ben kullandım pek tavsiye etmem, hayır güzel bir anakart fakat fiyatları çok pahalı en düşük model olan LE bile GD 55'den çok daha pahalı ayrıca GD 55 gibi OC butonu falan da yok.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada şunu da unutma Intel alınca RAM'leri 1600 MHz tercih edeceksin Intel işlemciler için uygun olan odur 1866 MHz alırsan performansından yararlanamazsın.

VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

25 TL de buradan kalıyor, yavaş yavaş fiyatı eşitleyeceğiz sanırım. :D

400R da USB3 var ve USB2'yi de kullanabiliyorsun yani sadece USB2 olan kasalardan daha iyidir. USB3 varken E-sata'ya gerek var mı bilmiyorum. Sistemine gelince gayet güzel ama GD55 veya GD65'deki OC genuine çok mükemmel bir özellik ve MSI kartlar en az Asus kadar kaliteli Emrah'ın önerilerini dinleyerek İ5 feat GD55 almak daha iyi olur ama senin seçtiğin sistemde çok çok başarılı...

Ayrıca SSD almak için acele etmeye gerek yok. SSD'yi erteleyip GTX680 ve İ5 feat GD55 alman daha iyi olur. Tabi genç nesillerin piyasaya gelmesi ile fiyatlarda düşme olur ve daha iyi bir sistem bile toplayabilirsin.

@mevsres sanırım öyle olacak. :)

@uzalan USB2.0 desteği yoktan kastım ön panelde 2 tane USB girişi var buda benim için çok az. Ve taşınılabilir HDD alacağım film arşivim için onu ya e sataya bağlayacağım yada intel alırsam thunderbolt yapacağım.

- - - Güncellendi - - -

Birde arkadaşlar araya sıkıştıraraktan sorayım az önce 500R gördüm 50-60 TL fazla verip almaya değer mi? Kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler uzalan. Son olarak MSI'nin anakartlarında köprülerin çok ısındığı söyleniyor uzalan sen kullanıyosun varmı böyle bi sorun ?senin sistemle aynı olacak benim sistemde nasıl memnun musun Crysis 3 ultrada oynayabiliyomusun kac fps alıyosun?

Hepsini izledim GTX680 ile hemen alsam mı yoksa 7xx serisini beklesem mi onların da çıkış tarihi net değil para erken gelince şeytan dürtüyor al al diye :)

- - - Güncellendi - - -

Onlar yalan dolan haberler anakart ile ne alakası var onun. Bilgisiz insanlar söylüyor milletin kafasını karıştırıyor.
Teşekkürler mevsres yardımlarından dolayı.

Haziranın sonuna kadar bekle aga...
İyi diyosun hoş diyosun da beklemesi hiç kolay değil... Ve sadece %5lik bir performans artışı olacağı söyleniyor. Çıkar çıkmazda diğer kartların ucuzlayacağını düşünmüyorum. Heleki %5'lik bir performans için hiç değişeceğini düşünmüyorum. Mimari değişir tüketim azalır bir çok etken olursa ki bu durumda bile bu haziranın sonunu geçer diye düşünüyorum fiyatlardaki düşüş. Yani haziranın sonunu bekleyipde fiyatların düşmediğini görmek, pişman olmaktan korkuyorum...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı