AMD "ters giden bir şeyler var" hatası

Yasin1233214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sabah bilgesayarı açtığımda ekran kartının driveri yoktu. Ben de DDU'dan olduğunu düşünüp tekrar kurmaya karar verdim. Son sürümü kurup indireceğim derken AMD Software kurulum ekranında "hata 182 ters giden bir şeyler var" adlı hatayı aldım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeye çalıştım ama aynı hata gene var. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar bu sabah bilgesayarı açtığımda ekran kartının driveri yoktu. Ben de DDU'dan olduğunu düşünüp tekrar kurmaya karar verdim. Son sürümü kurup indireceğim derken AMD Software kurulum ekranında "hata 182 ters giden bir şeyler var" adlı hatayı aldım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeye çalıştım ama aynı hata gene var. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar 24.3.1 sürümünü kurdum şu an 23.9.1 sürümüne güncelleme var diyor güncellersem sorun devam eder mi?

Son düzenleme:
DDU ile sildiyseniz tekrar kurarken zeki Windows kendi driverini kuruyor onunla çakışıyor olabilir onun yüzünden geçen bilgisayarim görüntü vermedi yüklemeden sonra bir daha uğraştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı