AMD Threadripper PC toplamak

Yav şu ışık olaylarına ben de atıldım. Ev af edersiniz ama payvona döndü. Sırf ''ışıqlı mışıkqlı olsun moruq'' olsun diye 50 Dolar veremem. Bu arada Paşa'mız çok şey biliyor maalesef 4000 mesajı olan insan boş konuşmaz. Kazıklanmak istiyorsanız ışıklı alabilirsiniz.

@RealtimeUfuk Sen önce üslubuna dikkat et. Kocaman resmi poster gibi paylaşmayı biliyorsun ama herhangi bir bilgi sunmamışsın.
Hay aksi bilememişim, teşekkürler aydınlattığınız için :)

Yav şu ışık olaylarına ben de atıldım. Ev af edersiniz ama payvona döndü. Sırf ''ışıqlı mışıkqlı olsun moruq'' olsun diye 50 Dolar veremem. Bu arada Paşa'mız çok şey biliyor maalesef 4000 mesajı olan insan boş konuşmaz. Kazıklanmak istiyorsanız ışıklı alabilirsiniz.
Bilmiyoruz kardeş cahil kalmışız napalım ben ilkokul mezunuyum.

Arkadaşlar bütün bileşenler tamam tek takıldıgım nokta vatan bilgisayarda 1080 ti ekran kartlarında 4.500 tl ile 3.500 tl arası fiyatlar var . Bütün özellikler aynı gibi duruyo . 1000 tl lik fark neresinde bilen varmıdır ?

Bu arada çalıştığım firmada cad cam ve çizim işleri için quadro 5000 kullanıyorum pek mennun değilim . Bu yüzden 1080ti kartlarını denemek istiyorum . Yardımlarınız için teşekkürler .

Bu ekran kartını öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170907-170319.png
    Screenshot_20170907-170319.png
    52,2 KB · Görüntüleme: 186
Arkadaşlar bütün bileşenler tamam tek takıldıgım nokta vatan bilgisayarda 1080 ti ekran kartlarında 4.500 tl ile 3.500 tl arası fiyatlar var . Bütün özellikler aynı gibi duruyo . 1000 tl lik fark neresinde bilen varmıdır ?

Bu arada çalıştığım firmada cad cam ve çizim işleri için quadro 5000 kullanıyorum pek mennun değilim . Bu yüzden 1080ti kartlarını denemek istiyorum . Yardımlarınız için teşekkürler .
Vatan Bilgisayarda GTX1080 ve GTX1080 ti'de %18 KDV indirimi var bu haftasonuna özel.

Arkadaşlar hepsiburada dan bütün parçaları sipariş ettim . Topladıktan sonra merak ettiğiniz testler var ise yapabilirim . Umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır işlemcide .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı