AMD Threadripper PC toplamak

Ekran kartı olarak bu olabilir eğer O.C yapacaksınızbu kart tam bir O.C canavarı:
MSI GeForce GTX1080 Ti LIGHTNING Z 11GB GDDR5X 352Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Kartı aldım hocam . Eğer yetmezse ilerde birtane daha ilave yaparım . Saolun .

Arkadaşlar tekrardan merhaba . Sipariş verdiğim ürünler bu haftasonuna kadar elimde olacak . Sormak istediğim youtup kanalı olan varmıdır ? İnternette türkçe kaynak yok çünkü bu tür bir sistem toplamada . Almak isteyenlere örnek teşkil eder en azından . Düşünen olursa buradan irtibata geçebilir .

@Bulut1984 Burada işlemci montajını görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başladık bakalım . Umarım yanlış birşey yapmam :)
Öneri için teşekkürler .

Başladık bakalım . Umarım yapmam :)
Öneri için teşekkürler .
Sistemin kutulu halini yüklemek istedim ama boyut büyük olduğu için yüklemedi .

Herkeze hayırlı geceler . İnternetten izlediğim videolarla büyük bi kısmını topladım fakat bir noktada takıldım . 1000 vatlık güç kaynağım var anakart üzerindeki işlemci besleme kablosunu taktım 6 pinli olanı yanında 4 binli bir giriş daha var . Bu girişe uygun 4 lu bir kablo çıkmadı güç kaynağindan . Uçlarıni ayırıp 4 lu olarak taksam geri kalan 2 li kısım boşta olsa problem olurmu sizce ?

Herkeze hayırlı geceler . İnternetten izlediğim videolarla büyük bi kısmını topladım fakat bir noktada takıldım . 1000 vatlık güç kaynağım var anakart üzerindeki işlemci besleme kablosunu taktım 6 pinli olanı yanında 4 binli bir giriş daha var . Bu girişe uygun 4 lu bir kablo çıkmadı güç kaynağindan . Uçlarıni ayırıp 4 lu olarak taksam geri kalan 2 li kısım boşta olsa problem olurmu sizce ?
p.jpg
p.jpg
y.jpg

IMG_20170914_234006.jpg

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var . Ekran kartınin ışıkları yanıyor ve açılışta fanlar çalışıyor fakat wimdows ekranı geldiğinde duruyor. Isınmamıştır dedim cinebench testi yaptım gene çalışmadı . Testte 81.000 puan aldı fakat nette baktığım kadarı ile 150.000 civarı olması gerekiyo . İkinci sorum disk yönetiminde 6 trb lık harddisk görünüyo fakat üzerinde işlem yapamıyorum . Son olarak biosta performans modu var fakat secilmiyor bu işlem şuan geçersiz diyor . Frekanslarını yükseltmek istedim oda 3.4 te sabit derece girilmiyo . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eki Görüntüle 259485 Eki Görüntüle 259485 Eki Görüntüle 259486

Eki Görüntüle 259490

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var . Ekran kartınin ışıkları yanıyor ve açılışta fanlar çalışıyor fakat wimdows ekranı geldiğinde duruyor. Isınmamıştır dedim cinebench testi yaptım gene çalışmadı . Testte 81.000 puan aldı fakat nette baktığım kadarı ile 150.000 civarı olması gerekiyo . İkinci sorum disk yönetiminde 6 trb lık harddisk görünüyo fakat üzerinde işlem yapamıyorum . Son olarak biosta performans modu var fakat secilmiyor bu işlem şuan geçersiz diyor . Frekanslarını yükseltmek istedim oda 3.4 te sabit derece girilmiyo . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Cevap 1: İşlemci güç kablosu pinlerinden fazla olanların boşta kalması sorun teşkil etmez.
Cevap2: Ekran kartının sürücülerini doğru bir şekilde yüklediğinizden emin olun. Gerekirse kaldırıp tekrar yükleyin.
Windows Güç seçenekleri bölümünden Pci için maksimum performansın seçildiğinden emin olun.
Anakartınızın biosunun en güncel sürümünü yükleyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı