AMD Threadripper PC toplamak

Aslında çok uzun zaman oldu pc de oyun oynamayali . Benim testten kastım kullandığım programlardaki performansi . 3dsmax solidworks alphacam photoshop ve bu tarz yazılımlar . Ama diğerlerini de denicem .

O tür uygulamalarda yapabilirsiniz ancak Malmoth hocamızın demek istediği PC'nin işlemci, ekran kartı veya bütün sistemin performansını ölçmek için kullanılan programları denemek. Bu programlar yeni PC alanların ya da bir süredir elinde bulunduğu sistemi test etmek isteyenlerin sıkça kullandığı programlardır. Sonuçta, her oyun veya uygulama sisteminizi tamamen zorlamayabilir. Bu programlar sistemin %99-100 oranında kullanıldığında nasıl bir performans vereceğini gösterecek.

Ekran kartı olarak keşke referans model tercih etmeseymişsin. İmkanın varsa değişiklik yaparak özel soğutmalı model tercih et. Ayrıca 900D custom soğutma yapmayacaksan tavsiye etmem yerine Mastercase Maker 5T, Phanteks Evolv düşünebilirsin.

Hocam 1080ti kartların hepsine baktım özellikler aynı . Refereans tasarım olması özellik farkı mı çıkarır ?
Düzeltme yapabilirim henüz anakart bulamadı hepsiburada onuda ekleyecekler . Tamamı bulunana kadar beklicem zaten .

Bu tür işler için 2 TB HDD az olmamış mı sizce?
Referans tasarım ve özel soğutmalı modeller arasında soğutma, görsellik ve performans farkı vardır. Misal, GTX 1080 Ti 85-90 dereceye ulaşırsa, özel soğutmalı modeller ile bu sıcaklık 75-80'e düşebilir. Eğer referans model bir oyunda 80 FPS alıyorsa, özel soğutmalı model 85 veya daha fazla FPS alabilir.

Kasa olarak 900D aşırı olmuş. Normalde bu tür bir kasa alanlar 4'lü SLI ile birlikte bütün sisteme custom sıvı soğutma yaparlar.

Anakarti sadece vatan satiyo . Hepsiburada henüz yok temin etmeye çalışacaklar . Bir arkadaşım var orda çalışan . İlgileniyor .

Dosyaları harici bellekte yada server de tutuyoruz başına bi iş gelmesin diye . Kasada düz tasarımlı bir ürün bulamadım bildigimden değil açıkçası . Birde ekran kartı için soğutma fark eder dermişsiniz . Hangi model olmalı sizce ? Yorumunuz için teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…