AMD uluslararası garanti desteği deneyimim

Hayırlı olsun. Sizden yurt dışına ürün için ödenmiş banka ekstre görüntüsü istediler mi?

Teşekkür ederim. Yok hiçbir şey istemediler benden DGS gümrük her şeyi biz hallederiz 1 kuruş cebinizden çıkmaz dedi öyle de oldu. Ama 1 aydan fazla sürdü git geli.

Hayırlı olsun, işlemciyi denediniz mi? Diğer işlemciyle RAM'ler çalışmıyordu hatırladığım kadarıyla.

Evet doğrudur. sorun düzeldi işlemciden kaynaklıymış sadece ilk taktığımda bir sorun çıktı korktum ama BIOS pilini çıkarıp clear CMOS yaptıktan sonra şimdi sorunsuz kullanıyorum. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu resimde görülen hatayı alıp duruyorum, adresi girerken Türkçe harfler girmiyorum kesinlikle ama bir türlü kabul ettiremedim tavsiyeniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    79,4 KB · Görüntüleme: 44
Konuyla alakalı olarak yardımına ihtiyacım var dostum. Aynı işlemciye sahibim, başlangıçta sorunu ilettiğimde bana bir liste oluşturup sırayla denememi aksi taktirde sorun devam ediyorsa garanti için yazmamı söylediler gereken her şeyi yaptım ve garanti için bir bilet oluşturdum. Bundan sonraki süreçte zaman kaybı ve hata yapmamak adına bana tüm süreci sıralayabilir misin? Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Tek seferde bu sorundan kurtulabilmek adına.

Yeni gördüm kusura bakma. Aslında ben hep bana Kumar adında bir AMD çalışanının attığı maillerle ilerledim. Siz ne ücret çıkarsa kabul edeceğim deyin ben öyle yaptım. DHL kargodan bir mail gelecek gümrük ile ilgili o sırada DGS gümrük firmasını arayın. Zaten yukarılarda tüm adımları yazdım. Süreç basit ama yavaş ilerliyor. Sürekli Kumar ile mailleştim arada İşlemcinin akıbetini sordum. Kumar kankacım gerçekten çok yardımcı oldu

Hayırlı olsun. Sizden yurt dışına ürün için ödenmiş banka ekstre görüntüsü istediler mi?

Selam, sizde bir gelişme oldu mu? Ürünü alabildiniz mi?

Selam, DGS gümrük diye aratınca Mersin'den özel bir firma çıkıyor doğru firmamı acaba ona göre bende arayıp yardım isteyeyim, ürün için fatura isteyip duruyor DHL, AMD'ye yazdım onlarda biz onlara ilettik diyor ama ortada fatura yok, ne olacak bilmiyorum 2 ay oldu neredeyse.

Son düzenleme:
Merhaba ben bu numara ile görüştüm. 02126925959. Burayla görüşün bilgi verir size.

Gerekli bilgileri sağladım ve bilgilere ek olarak ürünün satın alma faturasınıda PDF olarak maile ekleyip gönderdim. AMD tarafından tarafıma konunun en altında yer alan yazı ile bir geri dönüş oldu. Ürünün faturasını satın almış olduğum satıcıdan orijinal bir çıktısını alıp fotoğrafını çekip atmam mı gerekiyor? Hali hazırda ürünü satın aldığımda mail ile gelen faturayı çıktı alıp AMD tarafına mail ile göndersem sorun olur mu? Veya farklı bir sorun mu var bilgilendirirseniz sevinirim.
"The original vendor provided invoice or receipt document, clearly displaying the details of the purchase. Please note for online purchases, only the original pdf or the original invoicing email will be accepted."

Size elektronik ortamda gönderilen faturanın pdf'ini gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…