AMD ve Intel farkı

AMD'nin minimum işlemcisi 1000 TL Intel'in 750 TL niye illa da AMD sizinki fanboyluk kabul edin Intel 10.nesilde sorunları çözmeye başladı
Tek çekirdek performansı bakımından halen AMD önde. 750TL verip düşük özellikli bir işlemci alacağıma 250TL fark öderim, soğutucusuyla AMD alırım.

Son düzenleme:
Al işte bir fanboy daha türedi.
Hocam tamam anladık Intel F/P tarafında daha iyi olabilir.
Bizde sizden farklı bir şey demedik.
Ayrıca bir markayı savununca size sigorta mı bağlatıyor.
Ödül mü veriyor anlamadım açıkçası.
Ortadaki bir gerçeği söylemeyi "marka savunmak, fanboyluk" diye tanımlamak iq düşüklüğüne işaret. Kendim de şu an AMD sistem kullanıyorum. İntel ile en ufak bağım yok.

Tek çekirdek performansı bakımından halen AMD önde. 750TL verip çok düşük özellikli bir işlemci alacağıma 250TL fark öderim, soğutucusuyla AMD alırım.

Tek çekirdek performansıda Intel önde daha 750 TL'ye 1000TL'den daha iyi performans vermesi ne peki aralarında yüzde 5'lik performans farkı var bilmiyorsanız sogutucusunu alsanız nolucak Intel daha az ısınıyor.

i3 10100f ryzen 3 3100 den çok daha iyi ryzen 3 3100 onun rakibi bile değil.
Tam olarak hangi düşük fiyatlı işlemcide önde belirtir misiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı