Tek çekirdek performansı bakımından halen AMD önde. 750TL verip düşük özellikli bir işlemci alacağıma 250TL fark öderim, soğutucusuyla AMD alırım.AMD'nin minimum işlemcisi 1000 TL Intel'in 750 TL niye illa da AMD sizinki fanboyluk kabul edin Intel 10.nesilde sorunları çözmeye başladı
Tam olarak hangi düşük fiyatlı işlemcide önde belirtir misiniz.Tek çekirdek performansı bakımından halen AMD önde. 750TL verip çok düşük özellikli bir işlemci alacağıma 250TL fark öderim, soğutucusuyla AMD alırım.
Ortadaki bir gerçeği söylemeyi "marka savunmak, fanboyluk" diye tanımlamak iq düşüklüğüne işaret. Kendim de şu an AMD sistem kullanıyorum. İntel ile en ufak bağım yok.Al işte bir fanboy daha türedi.
Hocam tamam anladık Intel F/P tarafında daha iyi olabilir.
Bizde sizden farklı bir şey demedik.
Ayrıca bir markayı savununca size sigorta mı bağlatıyor.
Ödül mü veriyor anlamadım açıkçası.
Tek çekirdek performansı bakımından halen AMD önde. 750TL verip çok düşük özellikli bir işlemci alacağıma 250TL fark öderim, soğutucusuyla AMD alırım.
Tam olarak hangi düşük fiyatlı işlemcide önde belirtir misiniz.
i3 10100f ryzen 3 3100 den çok daha iyi ryzen 3 3100 onun rakibi bile değil.Tam olarak hangi düşük fiyatlı işlemcide önde belirtir misiniz.
Biliyorum hocam, bilmediğim bir işlemci mi var acaba diye sordum.i3 10100f ryzen 3 3100 den çok daha iyi ryzen 3 3100 onun rakibi bile değil.
i3 10100f ryzen 3 3100 den çok daha iyi ryzen 3 3100 onun rakibi bile değil.
Tam olarak hangi düşük fiyatlı işlemcide önde belirtir misiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.