AMD ve Intel farkı

AMD sistemlerin çok sorun çıkarttığını duydum ve bu konuda ki kafa karışıklığını gidermek adına yardımlarınızı bekliyorum.

İki tarafın da artı ve eksileri var. Sanırım AMD'nin sorun çıkartığı ekran kartlarından ekran kartlarından bahsettiniz. AMD daha ileri yönlü, yükseltmek kolay ve X ibareli işlemci almadan overclock yapabilirsiniz. Ama Intel Core i3 10100F, AMD Ryzen 3 3100'dan daha ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markası ve fiyatı farklı. AMD Apple'ın arkasından gidiyor gibi.

Kim demiş AMD daha ucuz diye? AMD veya Intel diye karşılaştırmak saçma olur. AMD tarafında iyi işlemci modelleri var. Intel tarafında iyi işlemci modelleri var. AMD işlemciler sorun çıkarmıyor. AMD ekran kartları evet hâlâ sorunlu. Sorunlar çözüldü fakat hâlâ sıkıntılı yanları var.

Merhaba arkadaşlar,

Intel işlemcili sistem topladığımızda genel olarak bütçe çok fazla oluyor.
AMD sistemlerde ise daha ucuz oluyor.

Daha önce Intel sistemleri bayağı kullandım ve çok şükür hiçbir sorun çıkartmadı.

AMD sistemlerin çok sorun çıkarttığını duydum ve bu konuda ki kafa karışıklığını gidermek adına yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni bir bilgisayar toplanırken hangisi göz önünde bulundurulmalı?

Teşekkürler.

AMD sistemlerin çok sorun kim söylemiş?
1 Yıldır Ryzen 5 3600X kullanıyorum.
İyi bir soğutucu ile 2-3 yıl boyunca yeni nesil oyunlara yeterli gelecektir.
Bence o çok sorun çıkardığını Intel fanboyları tarafından atılan karalamadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı