AMD Vega beklenmeli mi ?

AMD Vega beklenmeli mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    28
Ben valla hep bekle hep bekle taraftari degilim.
AMD Vega sifirdan sistem monitorsuz minimum 5000 olur. Ki RX480 herseyi full monitorlu sistemi 4500-5000'e toplanirken..
Elinizde idare edecek sistem varsa ve guncellenebilecekse beklenebilir, ama sifirdan sistem toplaniyorsa ve minimum 5000-6000 butce yoksa beklemek bana gore gereksiz. Teknoloji bu neyin ne olacagi belli olmaz . Bilgisayar parcalari/sektoru hicbir zaman kaybetmez. Beklemeli mi ? Cevabini ancak sen ve butcen verir.(y)(y)

Ben valla hep bekle hep bekle taraftari degilim.
AMD Vega sifirdan sistem monitorsuz minimum 5000 olur. Ki RX480 herseyi full monitorlu sistemi 4500-5000'e toplanirken..
Elinizde idare edecek sistem varsa ve guncellenebilecekse beklenebilir, ama sifirdan sistem toplaniyorsa ve minimum 5000-6000 butce yoksa beklemek bana gore gereksiz. Teknoloji bu neyin ne olacagi belli olmaz . Bilgisayar parcalari/sektoru hicbir zaman kaybetmez. Beklemeli mi ? Cevabini ancak sen ve butcen verir.(y)(y)
Bütçem 5200-5400 TL. Eğer dolar referandumdan sonra düşerse daha iyi şeyler olabilir.

Fiyatlar hakkında kesin bir bilgim yok. Eline 2 ay sonra geçecekse para zaten kalıyor 1 ay. Her türlü beklenir.
Eksik yazmışım. Para 2 ay içinde elimde olacak. Yani en fazla 2 ay sonra.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı