Hocam her şey nedir sizin için? Oyuna girdiniz diyelim Intel daha fazla FPS verdi(her şey FPS değil diyerek siz kabul ettiniz) tamam, sonrası? Sonrası dizi izleyeceksin, film izleyeceksin. İşlemci fark etti mi? Hayır. Ev kullanıcıysanız her şey FPS'tir çünkü bilgisayardaki işlemciye para ödemenizin tek sebebi oyun oynamaktır. Kimse film izlemek, masaüstünde dolaşmak için bu paraları ödemiyor. Genelden bahsediyorum, yoksa ben de simülasyon programı çalıştırıyorum, çizim yapıyorum. nm olayına girmek de aynı şekilde saçma, Intel'ın 14nm ile verdiği FPS ve sıcaklık değerleri ile AMD'nin 7nm ile verdiği FPS ve sıcaklık değerleri eğer aynıysa 7nm olmasının avantajı ne sizin için? Intel fanboyu değilim, hatta işlemci almaya niyetlendiğimde R5 2600 alacaktım. Dizüstü bilgisayarımda AMD işlemci var. Ama basit bir ev kullanıcısı için bu kadar detay içinde boğulmak, size hitap etmeyecek bir ürün için para ödemek anlamına gelebilir. İşlemciden de ekran kartından da siz kadar anlamam ama ürün alırken daha iyi olana değil de sizin işinizi daha iyi görecek alışverişi yapmak daha mantıklı.