AMD vs Nvidia DirectX 12

Melik

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Lisans/Pilotaj
Merhaba arkadaşlar directx 12 hakkında bilgi araştırırken ilginç bulgulara rastladım. Testlerde R9 Fury X gtx 980 ti'yi geçiyor benim de epeyi kafam karıştı. Gtx 980 ti'ye karar vermiştim ama bu testlerden sonra amd tarafından araştırmaya başladım işte o test sonuçları. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Kendinize iyi bakın.

AMD clobbers Nvidia in updated Ashes of the Singularity DirectX 12 benchmark | ExtremeTech
DX12 Benchmarked - Ashes of the Singularity with AMD and NVIDIA GPUs

Sentetik testler genelde gerçekten uzaktır. Directx12' li oyunlar çıkmadan kesin bir bilgi söyleyemeyiz. Yanlız şöyle bir durum var Directx12' nin yapımında NVIDIA' nın desteği olduğu için ayrıyetende Maxwell kartların donanımsal olarak yeni API ile uyumlu olduğunu düşünürsek AMD' de daha fazla performasn verecek olsa NVIDIA neden böyle bir adım atmış diye düşünüyor insan.

GTX 980 Ti, R9 Fury X'den daha iyi bir ekran kartı. Fakat Fury X'in 2000 TL, GTX 980 Ti'nin 3000 TL olduğunu varsayarsak normal bir durum. AMD cephesinde Vulkan destekli oyunlar gelecek. O gelince durumlar değişir mi göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı