AMD X4 860K Render performansı nasıldır?

Ömer CENİKLİ

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Ben bütçemin az olmasından dolayı X4 860K almayı düşünüyorum. Belirtiğim gibi bütçemin az olması sebebiyle İntel işlemcileri düşünmüyorum. Elektronik devre tasarım ve Autocad gibi programları kullanacağım. Bütçem 250 Tl'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek başına güçlü, toplam yükte FX 6300'e tekabul ediyor sanırım. Biraz O.C ile çok daha yüksek performanslar alabilirsiniz. Render performansı ise beklemeyi seven birisi için oldukça güzeldir.

Benim kullanacağım sistem de Autocad, 3D Max, Proteus gibi grafik ve devre simülasyonu açsın yeter. Video düzenleme gibi programları kullansam yeter. Bir de Photoshop var ama o kadar önemli değil o.

Render alırken neyi render aldığınız önemli. Kimi programlar GPU'ya yük bindirirken kimi programlar CPU'ya yük bindirir. Aynı şekilde hem GPU performansı hem CPU performansı hem de RAM performansını sömüren render programları da vardır. Sizin renderdan kastınız nedir?

Render alırken neyi render aldığınız önemli. Kimi programlar GPU'ya yük bindirirken kimi programlar CPU'ya yük bindirir. Aynı şekilde hem GPU performansı hem CPU performansı hem de RAM performansını sömüren render programları da vardır. Sizin renderdan kastınız nedir?

Belirtmiş olduğum gibi Autocad, 3D Max, Proteus gibi grafik ve devre simülasyon programları. Öyle 4K video düzenleme gibi işlerle işim olmaz sadece bunları açsın bana sıkıntı çıkarmasın yeter.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı