AMD XFX 6700XT alınır mı?

Trendyol'da soru cevapta "Ürün sıfırdır kendimiz ithal ediyoruz, kendi ithalatımız olduğu için kutusunu farklı yaptırdık. Ürün 309'dur" demiş kısaca. Güvenilir gelmedi.

Bunun satıcısı Amazon bunu kaçırmayın derim.

Herkese cevaplar için teşekkür ederim kendimde almayı düşünmedim zaten kutusuda kendisi de orijinal bir ürün almak isterim. Bu attığınızın grafik belleği 10GB ben 12 GB'lik olanı istiyordum hocam fakat fiyatları 10k ya yakın sizce 2 GB VRAM için 10k değer mi? Ayrıca OpenGL ile ilgili bir sorun yaşayan olmuş N11 sitesinde aynı satıcıda bulabilirsem koyacağım buraya.

Satıcı ile ilgili bir şikayetimiz yok. Ürün gayet güzel paketlenmiş. Hızlıca gönderildi. Ürün AMD işlemci kullandığı için AMD sürücüsü yüklemek gerekiyor. AMD'nin sürücüsü OpenGL yazılımının sürümünü 1.1 olması için zorluyor. Bu nedenle OpenGL gerektiren uygulamalar çalışmıyor. AMD'nin yazılımcıların da yazacakları yazılımın da.

Başka olumsuz bir değerlendirme yapan bir kullanıcı ise böyle demiş:

Quick 319 gibi degilürünü quick 319 modelini kullandıktan sonra aldım ama 309'un 319la alakası yok tavsiye etmem.

Fikirleriniz neler arkadaşlar sizce ne yapayım dolar artıyor bir an önce ekran kartı almam gerek. Bu sorunların yaşanma ihtimali var mı? Beklentilerimi karşılar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı